Reklama

Reklama

Bridgertonovi

(seriál)
  • USA Bridgerton
Trailer 2
USA, (2020–2024), 24 h 38 min (Minutáž: 52–73 min)

Tvůrci:

Chris Van Dusen

Předloha:

Julia Quinn (kniha)

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Ben Miller, Luke Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (214)

Sammya 

všechny recenze uživatele

Je strašně vtipné, jak jsou černoši lidem trnem v oku :D Tohle není dokument, ani to tak není myšlené, je to telenovela využívající skutečného historického pozadí, ale tolik věcí je tam tak, jak by se nikdy nestaly, takže to, že jsou tam obsazeni lidi různé pleti, už fakt ničemu nemůže vadit. Mě to bavilo, postavy jsem si oblíbila pro jejich vlastnosti. Jediné, co jsem nečekala, bylo množství sexuálních aktivit. Edit: Třetí řada je boží, miluju Penelope. ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto nedam. 20 minut prvniho dilu a historii fluslo multikulti do oka takovou silou, ze ji to vystrelilo mozek z hlavy. Chtel jsem to brat proste jako obycejny serial...nekoukat na BLM, odprostit se od toho...ale pro cloveka, ktery ma aspon minimalni znalosti historie, toto musi chte nechte iritovat. Mozna by to mohl byt fajn serial, ale diky polocerne kralovene a dalsim chujovinam tomu sanci dat neumim... ODPAD ()

Reklama

Karala 

všechny recenze uživatele

Děj tak slaboduchy, ze srovnavani s Austenovou mi prijde jako jeji bezvyhradna urazka. Od zacatku vite konec, stejne tak kdo je "superzahadna" lady Whistledown. Vsechnu tu ubohou hricku prehravajicich hercu se produkce snazila prebit do oci bijící vypravou a kostymy, ktere s realitou maji pramalo spolecneho. Cernosi mi na te rozumove vatě vadili uplne nejmíň. ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal docela dobře, ale seriál je hodně jednoduchá young adult romantika, kterou jsem ponechal ženě a stačilo mi z dalších dílů vidět posledních pět minut, abych pochopil, co se zase úchvatného událo, když zrovna ti dva krásní mladí lidé nesouložili. No dobře, možná jsem se díval na víc než posledních pět minut, ale pohrdal jsem tím! Není to seriál pro skutečné muže! ;-) Je to růžová knihovna v prostředí londýnské šlechty začátku 19. století. No, i když - černošská anglická královna a část šlechty je úžasný krok ke korektnosti, jen tak dál, postupně je asi třeba skutečnou historii v očích nové generace přepsat od základu. ()

clara.bow 

všechny recenze uživatele

Za mě naprosto špatný dojem z převrácených hodnot - zřejmě jsem neviděla ,,kvalitu v obsazení,, dost nepravděpodobné a hloupě servilní, to si myslím o plánu udělat z diváků blbce, takže se nad tímto nápadem dá pouze plakat :-). Díky tak tohle ne !!!!!! Vkus diváka, který toto ,,dílo,, chválí, je politováníhodný a slušně řečeno totálně blbý! ()

Galerie (610)

Zajímavosti (80)

  • Vévoda z Hastingsu se ve druhé sérii už neobjevil. Je to z toho důvodu, že jeho představitel Regé-Jean Page podepsal smlouvu jen na jednu sérii a k dalším se nechtěl zavazovat, aby se mohl věnovat jiným projektům. Připustil, že je možné, že do jeho role v dalších sériích může být obsazen někdo jiný. (Ganka)
  • V knize byl pro Colina (Luke Newton) turning point první polibek, který s Penelope (Nicola Coughlan) sdílel. Hlavní představitelé se shodují na tom, že v seriálu je to ten stejný moment, kdy se do Penelope zamiluje. (klara.leb)
  • Po incidentu se šaty, kdy Penelope (Nicola Coughlan) uteče s pláčem ven, zahodí sponu z vlasů. Ta se však později znovu objeví ve vlasech, když píše Lady Whistledown (Julie Andrews), ačkoliv ji Pen nikdy nezvedne. Nicola Coughlan prozradila, že ono zahození bylo z důvodu, že se originální spona ztratila a byli přinuceni udělat novou, nebyla ale zcela přesná. A tak Coughlan přišla s nápadem ji před záběry zblízka zahodit. (klara.leb)

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Reklama

Reklama