Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tento seriál spadá do kategórie Krok za krokem. Teda rodinný, bez prítomnosti nevhodných scén, s dôrazom na morálku a správne životné hodnoty. Samozrejme nemôžu chýbať tie "nenápadné" pokusy o vtip. Takže ak si chcete oddýchnuť od všetkých tých kvalitných seriálov súčastnosti, tak tu máte skvelú príležitosť na nostalgiu. Len nezostávajte pri obrazovke pridlho, inak Vás krutá a bezcitná realita prevalcuje. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál s docela charizmatickou hlavní představitelkou Rebou McEntire. Tento seriál obsahuje velkou spoustu vtipných dialogů a také trochu toho tlačení na city. Ovšem když přepínám jednou za čas televizi, tak u něj v klidu relaxuji a nemusím myslet na starosti všedních dnů. Na relaxaci dobré ovšem dějově a obsahově naprosto nic neříkající. ()

Reklama

onden85 

všechny recenze uživatele

Pánbíčkářská texasanka vychovala flundru co ji zbouchl absolutní idiot, prosřední dcera je silně narušená a syn je jedním slovem blbec. Do toho je tu bývalý manžel, chorobný prasák, který přefikl i škaredou ženskou, pro kterou je označení blbá blondýna neskutečnou pochvalou. A tento galimatiáš zapříčiňuje tu údajnou zábavu, která je v 99% trapná... ()

Kracken 

všechny recenze uživatele

Nesleduji tenhle sitcom pravidelně ale když už ho v televizi zastihnu, tak to není taková tragédie jak jsem si zpočátku myslel. Není to bůhvíjak skvělé ale jako ranní zpříjemnění to funguje. Hlášky průběžně kolísájí mezi úsměvem, smíchem a trapností. Tím pádem musím Rebu hodnotit jako čistej průměr. ()

noxi600 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál s výbornou hlavní představitelkou. Jen zřídka se netrefí do mého humoru, jinak velice zábavný, realistický ve filmovém vývoji a stárnutí postav. Je to seriál, který svým jemným a charakteristicky „hloupoučkým“ humorem pohladí duši toho, jež se chce u kávy relaxovat a odpočinout si. 75% ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)
  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)

Reklama

Reklama