Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Po ránu ideální sitcom... Díl "Hrdá Reba" by se měl povinně vysílat na všech úřadech práce v ČR!!! Tak jsem u 4 série a myslím, že jako rodinný sitcom to nemá konkurenci, kdyby to bylo starší tak možná kutil tim by se snažil, ale i tak by prohrál neb černohumorná Reba by ho smetla, pravdou je, že člověk musí vydržet minutu moralizování v každém dílu, ale co? Od páté série poněkud upadá humor a seriál najíždí do stereotypu...škoda, ale dalo se to očekávat... ()

MakinaB 

všechny recenze uživatele

No není to zrovna seriál ze kterého bych padla na zadek, ale opět se k němu ráda vracím. je to taková pohodička. Není to nudné ani fádní. Prostě a jednoduše je to seriál na relaxování. Debilita Montgomeriových mě občas sere a Kiru bych jednou za čas vyliskala, ale jinak je to skvělá uvolňovačka a u které se krásně odpočívá. ()

Reklama

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, co jsem to teď sakra viděl?? Kdyby to aspoň dávali v jinej čas, takhle jsem při obědě málem flusnul na televizi knedlík, jak mi z toho bylo šoufl. Během 30 minut jsem nepřišel na jedinou věc, které bych se mohl zasmát. Jak tu napsal freddy, ať nehodnotíme seriál dřív než uvidíme více dílů, tak neboj, tahle trapárna mi pokazila nejeden oběd. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Znáte to, je ráno, vy jdete do školy (či v letních měsících na brigádu) a jako kulisu nechcete mít Snídani s novou. Tak to přepnete na Primu a tam na vás vybafne Reba. A právě na rána je tento seriál jako stvořený. Humor je tu snesitelný, některé postavy excelentní (Barbra Jean rulez!!!) a k tomu, jako vždy, vynikající dabing Valerie Zawadské. Víc než tři hvězdy ale nemůžu dát z jednoho prostého důvodu. I když je to k snídani příjemný seriál, tak nemám potřebu koukat na každý díl. Ale to se může časem změnit, protože tomuto seriálu přicházím na chuť čím dál tím víc... ()

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Tento seriál nikdy nebude jako Jak jsem poznal vaši matku nebo Jmenuji se Earl apod. jde o naprosto jinou myšlenku. Nenáročné a přitom poučné a hlavně zábavné. Reba má výborné hlášky a ještě lépe ji doplňuje Scarlett Pomers, která bohužel nedostává dosti místa, ale já si zamiloval Joannu Garciu. Mužská část je zastoupená výborně. Druhý Joey z Přátel skřížený s Coudym z Kroku za Krokem. Christopher Rich mi malinko připomíná zase Rosse z přátel.. Co víc si může člověk přát? :-) ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)

Reklama

Reklama