Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

Kracken 

všechny recenze uživatele

Nesleduji tenhle sitcom pravidelně ale když už ho v televizi zastihnu, tak to není taková tragédie jak jsem si zpočátku myslel. Není to bůhvíjak skvělé ale jako ranní zpříjemnění to funguje. Hlášky průběžně kolísájí mezi úsměvem, smíchem a trapností. Tím pádem musím Rebu hodnotit jako čistej průměr. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná dost nepochopitelné, ale tohle mi prostě na jistou dobu přirostlo k srdci. Ačkoli všude kolem je sitcomů na stovky, tenhle je mi něčím blízký. Herci jsou ve svých rolích neuvěřitelně sympatičtí a i přesto, že v reálném životě bych jí natáhla jednu ocelovou tyčí, Barbra Jean je úžasná postava. Líbí se mi, že i přes komediální zpracování se tam mihnou "vážné" okamžiky. I když je tahle seriálová rodinka dost trhlá, jsou mnohem víc rodina, než já a mí příbuzní. Možná proto mě oslovila. Vážím si toho, že Reba McEntire je velmi přirozená, a taky Scarlett Pomers za to, že dokázala překonat svou anorexii a vrátit se do seriálu, kde její postava výrazně chyběla. Kyra by zasloužila víc prostoru. I přesto všechno ale nedám pět hvězd, protože přece jenom ty poslední dvě série byly slabší a charaktery postav se trochu změnily. Škoda, že všechno jednou skončí (minimálně to platí u seriálů - těch normálních...). P.S.: Jsem to jen já, nebo se vám taky líbí Melissa Peterman (Barbra Jean) víc, když má nějaký to kilčo navíc? :) ()

Reklama

U.Tarare odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, co jsem to teď sakra viděl?? Kdyby to aspoň dávali v jinej čas, takhle jsem při obědě málem flusnul na televizi knedlík, jak mi z toho bylo šoufl. Během 30 minut jsem nepřišel na jedinou věc, které bych se mohl zasmát. Jak tu napsal freddy, ať nehodnotíme seriál dřív než uvidíme více dílů, tak neboj, tahle trapárna mi pokazila nejeden oběd. ()

noxi600 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál s výbornou hlavní představitelkou. Jen zřídka se netrefí do mého humoru, jinak velice zábavný, realistický ve filmovém vývoji a stárnutí postav. Je to seriál, který svým jemným a charakteristicky „hloupoučkým“ humorem pohladí duši toho, jež se chce u kávy relaxovat a odpočinout si. 75% ()

onden85 

všechny recenze uživatele

Pánbíčkářská texasanka vychovala flundru co ji zbouchl absolutní idiot, prosřední dcera je silně narušená a syn je jedním slovem blbec. Do toho je tu bývalý manžel, chorobný prasák, který přefikl i škaredou ženskou, pro kterou je označení blbá blondýna neskutečnou pochvalou. A tento galimatiáš zapříčiňuje tu údajnou zábavu, která je v 99% trapná... ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)
  • Reba McEntire byla nominována na Zlatý glóbus za nejlepší ženský výkon v muzikálním nebo komediálním seriálu. (freddy)

Reklama

Reklama