Reklama

Reklama

Deník zasloužilé matky

(seriál)
  • USA Reba
USA, (2001–2007), 45 h 32 min (Minutáž: 20–44 min)

Hrají:

Reba McEntire, JoAnna Garcia Swisher, Christopher Rich, Steve Howey, Scarlett Pomers, Melissa Peterman, Park Overall, Masi Oka, Victor Webster (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Reba zjišťuje, že být svobodnou matkou je v dnešní době pěkná nádeničina. Musí se totiž starat nejen o svoje tři děti, ale i o zetě, vnučku, bývalého manžela a jeho neurotickou ženu. (oficiální text distributora)

Recenze (131)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Horších 70%. Nesleduju to sice pravidelně, protože jsem obvykle v práci, ale pár dílů už jsem viděl. Není to špatné, nicméně na TOP sitcomy to zdaleka nemá. Je tam dost hluhých míst a občas vtipy vtipné příliš nejsou. Na to, že jsem to viděl jen občas, tak se mi zdá, že jsou tam vtipy dost sobě podobné. Nicméně, i přesto je to stále dost zábavné na to, aby to mělo hodnocení okolo 60%. Howgh! ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Je dost matek, co si nevedou deník o sobě a svých dětech. Proto se těžko mohou pyšnit titulem zasloužené matky. Jiné matky, ale i otcové neradi slyší, že existují mezi námi i zasloužené matky. Někdo to v životě nevysloví, tedy slova uznání pro druhého. A a téhle komedii jde o snahu napravit takové jedince. vyšší ambice snad ani nemá. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál s docela charizmatickou hlavní představitelkou Rebou McEntire. Tento seriál obsahuje velkou spoustu vtipných dialogů a také trochu toho tlačení na city. Ovšem když přepínám jednou za čas televizi, tak u něj v klidu relaxuji a nemusím myslet na starosti všedních dnů. Na relaxaci dobré ovšem dějově a obsahově naprosto nic neříkající. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ocenila bych tvou pomoc, takže udělej všechno z toho seznamu." Zasloužilá matka Reba mě baví svou strohostí, praktičností i cynismem. Ovšem kdybych já byl na jejím místě, tak bych vše řešil s rozvahou cholerika, který by nešetřil řevem, fackami a prohazováním oknem, neboť její rozvětvená rodiny si nic jiného nezaslouží. Mě to tedy většinou dokáže vykouzlit lehký úsměv na tváři, ale žádný zázrak jsem v tom neodhalil a toho rodinného moralizování jsem se taky poměrně rychle přejedl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Denník zaslúžilej matky" je určite jeden z najnudnejších a aj najhlúpejších sitcomov, ktoré som v poslednom čase videl. Humor, ktorý nie je smiešny a herci, čo sú nesympatickí až strach. Chladný čumák, frigidná špata, uhundraná stará medúza - Reba McEntire, tomu všetkému dáva korunu. Jej výzor, herecký prejav a trapné pokusy o vtipné repliky u mňa vyvolávajú nauzeu. * ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Scarlett Pomers se po návratu k natáčení dočkala v 1. epizodě 6. série bouřlivého potlesku diváků. O její absenci v 5. sérii jsou v této epizodě dvě narážky. (Tsuki003)
  • Hlavní dekorace, obývací pokoj s kuchyní Rebina (Reba McEntire) domu, jsou upravené dekorace, které byly použity v seriálu Krok za krokem (od r. 1991), rovněž jako obývák s kuchyní. (funhouse)
  • Hlavní herecká představitelka seriálu, Reba McEntire, je velmi slavná country zpěvačka. Složila a nazpívala písničku I'm a Survivor, jejíž upravená verze je znělkou seriálu. (salamandrr)

Reklama

Reklama