Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (690)

Kmotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat v přímém přenosu rozklad osobnosti jednoho ego-maniaka se záporným hereckým talentem, z čehož se ve výsledku stává vůbec to nejhorší, co kdy lidstvo na poli televizní "zábavy" vyplodilo, je svým způsobem fascinující. Bohatý materiál pro psychiatra a masochistického fanouška bizáru, kterých je tato databáze očividně plná. What a time to be alive! PS: Pro nezaujaté hodnocení prosté kavárenské lúzy doporučuji navštívit jediný objektivní server http://csfdjs.cz/. ()

noriaki odpad!

všechny recenze uživatele

Nepatřím k lidem kteří sledují TV Barrandov, tím méně k těm, kteří ze Soukupových programů nikdy neviděli ani minutu, ale mají nutkavou představu pronášet o nich plamenné proslovy a ostentativně se pohoršovat. Tohle je ovšem strašná bída. Scénář bych možná omuvil za předpokladu, že ho Soukup vymýšlel rovnou na place. I pak by působil strašně hloupě a jalově, ale připsal bych mu bod za odvahu. V dialozích se snoubí nedostatek soudnosti s naivní a křečovitou snahou předat politické poselství a světonázor. Jako proč ne, takové seriály se už zase objevují. Bohužel každý není Kolečko aby to nějak lidsky napsal, nebo Prušinovský, aby to slušně zrežíroval. Alespoň narážka na Nespekt a věta v níž je čtyřikrát Rusko, mě pobavila. Pokud to vůbec jde, herecké kvality jsou ještě níž. Úplně nejhorší je sám protagonista, který má sice mnohahodinovou průpravu před kamerou, ale vypadá před ní naprosto ztraceně a zoufale strojeně. Tohle se nedá sledovat ani z recese. ()

Reklama

Driss odpad!

všechny recenze uživatele

Po vzoru největších českých filozofů 20. století Zděnka Izera a Jiřího Krampola drží Jaromír Soukup prst Jaromíra Soukupa na tepu doby Jaromíra Soukupa. Seriál Premiér tak lze považovat za opus magnum, kde ejakuluje jeho moderátorská i politická kariéra. Tento český Woody Allen s grácií glosuje sociální neduhy nejvyšší vrstvy a s dikcí jambického pentametru a porodních vzlyků malomocné oslice detailně mapuje politickou sféru. Bez osvětlení, hudby a zvláštních efektů a lá Dogma 95, ukazuje syrovou krutost zákulisních půtek. Ať už si vezme na paškál Grétu nebo Kalouska, vždy komentáře balancují na hraně geniality, jakými se mohou pyšnit snad jen omalovánky Ringo Čecha. Nic není nahodilé, všechno má druhý, třetí i sedmý plán. Klade otázky, kde začíná a končí mokrý sen Jaromíra Soukupa a kde začíná noční můra Jaromíra Soukupa. Proč Jaromír Soukup nehraje Jaromíra Soukupa, který se stal premiérem Jaromíra Soukupa a je pouze Jaromírem Soukupem, co premiera hraje? Otázek je příliš, jak už jsme u Jaromíra Soukupa zvyklí. Proto Jaromír Soukup dlouhými bergmanovskými záběry na obličej Jaromíra Soukupa rozkrývá několika-dimenzionální emocionalitu machiavelistického komplexu a sisyfovského údělu egomanické onanie vlastní frustrace. Bohužel jakožto renesanční umělec i Jaromír Soukup bude svými souputníky nepochopen, a tak záleží na příští generaci, zdali dokáže plnohodnotně ocenit kulturu, kterou nám TV Barrandov Jaromíra Soukupa přináší. Seriálu dávám šest z pěti Jaromírů Soukupů. ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno se Soukupovi nedá upřít. Velmi dobře ví, jak (byť negativně) přilákat a zaujmout masy. Žádný seriál, ba dokonce ani ten nejkomerčnější velkofilm doposud na ČSFD nezískal během prvních 24 hodin tak závratný počet hodnocení a komentářů. Takže svým způsobem byl účel splněn - 1. místo v žebříčku (že mezi nejhoršími už není podstatné). Mnozí tu píší, že Soukup je narcis a je to docela možné. Jemu nejde o kvalitu, ale o co nejvyšší míru publicity. Nebudu tu vykřikovat, jaký je tento výtvor hnůj, mně to zkrátka připadá jako politická odnož Bezdružic s velmi seškrtaným rozpočtem (bez scénáristů, herců, režiséra a dalších profesí). ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Včera ráno, když jsem měl pocit, jako bych podstoupil nucenou lobotomii, jsem se odhodlal ke sledování jednoho dílu a dospěl jsem k několika zjištěním. Po lobotomii je každý, kdo se podílel na natáčení tohoto pekelného hovna, protože pokud by to tak nebylo, tak by toho magora Soukupa, museli umlátit všim co by bylo po ruce, hned při čtení jeho pseudoscénáře. A to dno o kterém tady lidi píšou...tak k němu se ten pán prohrabal z druhé strany, takže bych se určitě bál, čeho se ještě dočkáme. Do konce roku, čekám ještě minimálně 5 kanálů jeho TV a na bilboardech, nám začne vnucovat tu svoji veteš z jeho úžasného e-shoou. Pokud jste ale hodně odolní, přesvědčte se sami na jednom díle, během dne ale čekejte průjmy a pocity na zvracení... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)
  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)

Reklama

Reklama