Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (688)

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně hodně bolelo. Nečekal jsem totiž, že žumpa Soukup TV přijde ještě s něčím horším, než je "Talk show Jiřího Ovčáčka". Nicméně Jaromírek Soukupů se pochlapil a naservíroval nám Premiéra, což je naprostý odpad všech odpadů, v němž je morální dno překonáváno s každou další vteřinou. Proč PROBOHA tak příšerný kanál až po okraj naplněný smradlavou břečkou ještě pořád existuje?! ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Jarin v jedné větě řekne: "Není důležité vyhrát, ale nasrat ty, který jsme porazili." Tohle je bomba, tohle je upřímnost nad upřímnost, protože O TOHLE jde Jarinovi Souchoťovi nejvíc - NAS**AT nás. Jenže Jarine, u mě se ti to nepovedlo, mě je z tebe jen smutno, ty šašku. Jiné emoce ze mě nedostaneš, než lítost, nas*ar mě nedokážeš. Proč? Protože naštěstí žijeme v úžasné době, kde ještě není povinné sledovat TV Blbounov, ačkoli jí nepokrytě fandí nejvyšší hlavouni této malé zaprděné zemičky. Myslím, že účast hradního hampejzu, pardon, personálu v čele s Miloušem I. dokládá úroveň hradního hampe.... pardon personálu. A my, pražská kavárna, moravská vinárna a vysočinská slívkárna, co sme lapli slinu po takových pasových škopkách, my můžeme těm kůltůůrníím gůůrůů leda tleskat a zejména - IGNOROVAT. Zahajuji protestní ignoraci... ()

Reklama

alchac odpad!

všechny recenze uživatele

House of Farts. Zvědavost a zřejmě latentní sklony ke koprofilii mě ponoukly zhlédnout první díl, což jsem i se silným sebezapřením vydržel něco málo přes tři minuty, následně to zvěrstvo zde poslal do senkruvny, ovšem poté se ve mně kromě žaludku hnulo i svědomí a pro zachování objektivity se kousnul, zhluboka nadechl, skočil do těch sraček šipku a protrpěl tu hrůzu až do hořkého konce. Pokud někdy dostanu nutkání pohledět na další díl, tak si raději napřed do predele narvu skelnou vatu, vyšňupnu dvě lajny mleté Trinidad Morugy, oči si vypláchnu louhem a spolykám metr žiletkového drátu a i tak se bojím, že muka způsobená Soukupem to násobně přebijí - promítat tohle do éteru už podle mě naplňuje skutkovou podstatu teroristického útoku. Což mě přivádí na zajímavý nápad - prodal bych seriál CIA, která by jej všem zadrženým tenoristům pouštěla s arabskými titulky. Přeživší by do týdne u Bašára škemrali o doživotní pobyt v Sednáje, parrilla a waterboarding inclusive. ()

Euky27 odpad!

všechny recenze uživatele

Soukupovy zprávy občas sleduju při práci, beru to jako Guilty pleasure, občas se i zasměju, na oddych fajn. Teď jsem si pustil tohle, nalákal mne popisek Komedie/Sitcom a Jardova propagace v jeho zprávách. Nečekal jsem sice mnoho, to jsem ale ještě netušil, že to bude jen další egoonanie Jardy S. Scénář nula, dialogy? a monology! nula, kamera se klepe jak drogově závislý s dlouhým výhledem na nástřel Péčka do žil... Celkově je to o ničem, připomíná to další z Jardových "publicistických" pořadů. Závěrem, nevěřil jsem, že někdo dokáže překonal i kultovní The Room od Tommy Wiseaua, tady se to povedlo... The Room má ale alespoň tu lehce zdrogovanou chill atmosféru a je lehce crazy, tady to ale Jarda myslí evidentně vážně :-) Normálně nehodnotím seriály a pořady ani po jedné sérii, natož po jednom dílu... tady ale nemůžu jinak.. Plus mínus Nula, chudák Katka Brožová, divím se, že mu něco neřekne :-) ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Stydím se, že jsem neměl dostatečnou vůli odolat volání bizáru a na první díl jsem se podíval. Na celej! Samozřejmě tedy na verzi nahranou na Youtube, abych tomu dementnímu zmrdovi ani trochu nenavýšil oficiální sledovanost TV a návštěvnost webu. A co k tomu říct ... čekal jsem guilty pleasure, ale tohle má k jakémukoli pleasure dost daleko. Není to vtipné záměrně ani omylem, je to jen křečovité, trapné, monotónní, nudné a ani to nedává smysl. A tím myslím i na úrovni jednotlivých dialogů a monologů, které dost často působí, že je Soukup improvizuje. Takhle nějak vypadaly skeče na střední škole, když jsme se spolužáky při hodině angličtiny měli improvizovaně sehrát krátkou scénku na zadané téma. Bylo to špatně zahrané, blábolivé, beze smyslu, s nervózními herci, a když to skončilo, všichni byli rádi, že to mají za sebou. A kdyby byla přítomna kamera, tak by se klepala. Jo a obavou mě naplňuje, že jsem si tak trochu připadal jako minulý týden na projekci Jokera, kdy jsem na plátně sledoval psychicky nemocnou osobu, která by se chtěla stát profesionálním bavičem, ale bohužel není ani trochu vtipná. Myslím, že jsme v této chvíli velmi blízko momentu, kdy se Jaromír Soukup nalíčí a začne terorizovat Malou Stranu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Seriál se do 24 hodin po svém uvedení na TV Barrandov dostal na 1. příčku žebříčku nejhorších seriálů na ČSFD, kde se mu podařilo sesadit soap operu Mladí a neklidní (od r. 1973), která si ji držela řadu let. (L_O_U_S)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)

Reklama

Reklama