Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (688)

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Jenom H.P. Lovecraft by dokázal popsat ty ohavné, rouhačské hrůzy, které prostřednictvím šílence propadlého peklu vyhřezly devátého října léta páně 2019 na televizní obrazovku. Žádné zobrazovací metody nebyly dosud navrženy tak, aby vydržely příliv něčeho tak esenciálně odlidštěného, zrůdně cizího. Žádná dosud známá mysl nebyla tolik ztýrána, aby mohla v plném rozsahu přijmout a pochopit strašlivou zrůdnost "TOHO", co bylo vyvrženo ze světů vymykajících se všemu rozumu. Průměrně odolný jedinec začne zhruba po třiceti sekundách Soukupova "Premiéra" krvácet z očí a po minutě pocítí utrpení duší navždy uvězněných v Tartaru. Honem přepnout na Šlágr TV, kde je svět ještě normální. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty hysterické a zamindrákované odpady. Seriál Premiér, který vysílá TV Barrandov, je docela fajn. Zábavný, chvílemi hodně podobný aktuálnímu dění. Nejvíce se mi líbil pan generální ředitel Soukup v pyžamu. Na roli premiéra se výborně hodí, protože je velmi charismatický a dá se říct i atraktivní. Na rozdíl od premiérů, které jsme v dosavadních vládách měli. Takový Sobotka, Kočárník, Paroubek, Tošovský nebo Gross, to byla zkrátka ubohost. Se seriálem Premiér jsem velmi spokojená a děkuji za něj TV Barrandov. ()

Reklama

Splasher odpad!

všechny recenze uživatele

První sitkom a hned Premiér. ___ Ty si to představuješ jak Soukup politiku (ti odvážnější použijí oficiální anotaci Barrandova "politickou satiru"). ___ Přemýšlím nakolik žije pan Soukup v iluzi, že je českým Davidem Frostem a nakolik se jedná o precizní marketing Bannonovského střihu: kavárna ovládá čsfd, já vám to říkal, budou nás chtít zakázat jako FOX news. ___ Pan Soukup určitě zamotává hlavu i profesorům mediální tvorby, protože toto již nelze pouze zařadit do kolonky bizár u sitkomu či seriálu, toto je úplně nový formát, který bych zařadil kamsi pod politické pásmo Jaromíra Soukupa. A prosím ať pan Soukup nezůstává při zemi a rovnou přejmenuje celou stanici dle svého jména. A né pane Foldyno. Já Soukupa neporodil. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

ODPAD jak celej Barrandov Soukup opět dokázal, že umí opravdu všechno a hlavně tomu věří. Možná se i rád na sebe dívá a není pro něj důležitý jak výsledek vypadá. Ale je fakt, že tolik ohodnocených a okomentovaných shlédnutí za první den od premiéry nemá snad nikdo. Svým způsobem dokonale přitahuje pozornost svou trapností, tak bych se nedivil, že ho český národ do parlamentu nebo na hrad i zvolí ... prostě tak jak si zasloužíme. A nebýt přidaného smíchu, tak bych ani nevěděl, co tam k smíchu vlastně je. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 0 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Ed Wood českého televizního prostoru posunul hranice soukupovského bizáru zase o kousek dál a jestli v tom bude pokračovat (v to doufáme, Jarouši), hodí na sebe stejně jako Jardův velký vzor dámské prádélko a natočí seriál z prostředí českých transvestitů s Jirkou Ovčáčkem v cameo roli. (A s ufuněným Mirdou "chlastám víc, než si myslíte" Kalouskem jako komparsním pohoňovačem). Neuvěřitelná srágora, která dává pojmu gylty pležr úplně nový význam. Zatím jsem viděl čtyři díly a upřímně, je mi líto, že za chvíli budu za polovinou a že to jednou skončí. Něco tak uhnutého se jen tak nevidí. Kdyby Soukup zničehonic začal srát na stůl, tak se nad tím nikdo nepozastaví, protože by šlo o to nejnormálnější, k čemu by v tomto seriálu (?) došlo. Mažu odpad a dávám za pět, génius musí být doceněn. Bravo! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)
  • V jedné z epizod Soukup paroduje Andreje Babiše – mluvou i vzhledem, ale stále vystupuje jako Pavel Diviš. Bez vysvětlení tak jeho postava změnila chování a vzhled. (Bernyz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno