Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (689)

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

1. díl "Herci" strašný a děj vůbec žádný, ale pár vtipů docela ušlo - vrátnej, budu slibovat a Gréta. A jinak zdar hejtování z politických důvodů. Fakt kvalitní práce zdejších recenzentů, co zkouknou prvních max 40s. Kdo vydrží do času 2:30, tak si možná řekne, že občas to nějakou solidnější myšlenku má.2. díl Tak nic. Snaha byla. Bohužel jen u mě jako diváka. U tvůrců totálně vymeteno, prázdno a bez jediného náznaku humoru. Jednu hvězdičku za první díl mažu. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo by hrozně snadné si dělat srandu z téhle.... Věci, ale neudělám to, je to tak špatné, plné Jaromíra Soukupa ve spektakulárně antihereckém rozpoložení, amatérské a tupé, že to nestojí za jedinou minutu mého života navíc. On bohatě stačí fakt, že je to, ehm, pro nedostatek vhodnějšího pojmenovaní řekněme sitcom, který je natáčen před živým publikem, kde se nikdo se nesmál. Toť vše. ()

Reklama

Euky27 odpad!

všechny recenze uživatele

Soukupovy zprávy občas sleduju při práci, beru to jako Guilty pleasure, občas se i zasměju, na oddych fajn. Teď jsem si pustil tohle, nalákal mne popisek Komedie/Sitcom a Jardova propagace v jeho zprávách. Nečekal jsem sice mnoho, to jsem ale ještě netušil, že to bude jen další egoonanie Jardy S. Scénář nula, dialogy? a monology! nula, kamera se klepe jak drogově závislý s dlouhým výhledem na nástřel Péčka do žil... Celkově je to o ničem, připomíná to další z Jardových "publicistických" pořadů. Závěrem, nevěřil jsem, že někdo dokáže překonal i kultovní The Room od Tommy Wiseaua, tady se to povedlo... The Room má ale alespoň tu lehce zdrogovanou chill atmosféru a je lehce crazy, tady to ale Jarda myslí evidentně vážně :-) Normálně nehodnotím seriály a pořady ani po jedné sérii, natož po jednom dílu... tady ale nemůžu jinak.. Plus mínus Nula, chudák Katka Brožová, divím se, že mu něco neřekne :-) ()

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

"Bude to zábava. Bude to zábava," utvrzuje Soukup v závěru pilotní epizody diváky i sám sebe a jelikož je sám v místnosti, dívá se kamkoli (hlavně do země). A zábava to fakt není. Je to jako sledovat průjem v záchodě při špatném splachování. Smrdí to, chcete se toho zbavit, ale furt se v té vodě převaluje stále dokola až nakonec musíte spláchnout znovu. Jaromír Soukup zde tvoří něco, co nemá v tuzemské sitcomové éře obdoby (ani to neodpovídá definici sitcomu). Je to něco napůl cesty mezi politickou agitkou a self prezentací říznutou se snahou o komedii, ironii, ale naprosto se utápějící v hlouposti. Soukup tak moc chce být moudrý jako Werich. Charismatický jako Roden a elegantní jak Eben, ovšem nic z toho se mu nedaří. Jen co padne záběr na něj (což je 100% času) otevře pusu a už ji nezavře. V podstatě zde video je přebytečné, toto je rozhlasová hra a ke všemu špatná, protože je o ničem. A rozhodně zde není humor a ani inteligence. Humornější už je jakákoli epizoda ze sitcomu Kde mám kaťata v Lego příběhu. Vtipné tedy zůstávaly jen nechtěné pasáže typu mluvení o samotě a... to je vlastně vše. Bohužel naprostá ztráta času a nové dno soukupovské tvorby hraničící s dnem mariánského příkopu. Co tu budeme mít příště? Soukupa ve dvojroli? Aktualizace: splněno ve druhém dílu. Další díly už raději ignoruji. :D :D :D 0% ()

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! odpad! A stejně je to pořád málo, jako u indickýho Supermana. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V jedné z epizod Soukup paroduje Andreje Babiše – mluvou i vzhledem, ale stále vystupuje jako Pavel Diviš. Bez vysvětlení tak jeho postava změnila chování a vzhled. (Bernyz)
  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)
  • Seriál se do 24 hodin po svém uvedení na TV Barrandov dostal na 1. příčku žebříčku nejhorších seriálů na ČSFD, kde se mu podařilo sesadit soap operu Mladí a neklidní (od r. 1973), která si ji držela řadu let. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama