Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (689)

Driss odpad!

všechny recenze uživatele

Po vzoru největších českých filozofů 20. století Zděnka Izera a Jiřího Krampola drží Jaromír Soukup prst Jaromíra Soukupa na tepu doby Jaromíra Soukupa. Seriál Premiér tak lze považovat za opus magnum, kde ejakuluje jeho moderátorská i politická kariéra. Tento český Woody Allen s grácií glosuje sociální neduhy nejvyšší vrstvy a s dikcí jambického pentametru a porodních vzlyků malomocné oslice detailně mapuje politickou sféru. Bez osvětlení, hudby a zvláštních efektů a lá Dogma 95, ukazuje syrovou krutost zákulisních půtek. Ať už si vezme na paškál Grétu nebo Kalouska, vždy komentáře balancují na hraně geniality, jakými se mohou pyšnit snad jen omalovánky Ringo Čecha. Nic není nahodilé, všechno má druhý, třetí i sedmý plán. Klade otázky, kde začíná a končí mokrý sen Jaromíra Soukupa a kde začíná noční můra Jaromíra Soukupa. Proč Jaromír Soukup nehraje Jaromíra Soukupa, který se stal premiérem Jaromíra Soukupa a je pouze Jaromírem Soukupem, co premiera hraje? Otázek je příliš, jak už jsme u Jaromíra Soukupa zvyklí. Proto Jaromír Soukup dlouhými bergmanovskými záběry na obličej Jaromíra Soukupa rozkrývá několika-dimenzionální emocionalitu machiavelistického komplexu a sisyfovského údělu egomanické onanie vlastní frustrace. Bohužel jakožto renesanční umělec i Jaromír Soukup bude svými souputníky nepochopen, a tak záleží na příští generaci, zdali dokáže plnohodnotně ocenit kulturu, kterou nám TV Barrandov Jaromíra Soukupa přináší. Seriálu dávám šest z pěti Jaromírů Soukupů. ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Transcendentální uchopení reality do zatím fiktivního příběhu, který nemusí být jednou fiktivní... . Inu narcis, majitel TV, špatný moderátor a bůh víc co ještě si vyprojektoval vlastní živý obraz a to doslova. Materiál pro psychology aneb urvané ego je sviňa. On to není ani sitcom. Spíše neurčitý, převážně monologický žánr. -100% (septik). ()

Reklama

cpt.Lynch odpad!

všechny recenze uživatele

Mám celkem pochopení pro soukupovy pořady, občas s notnou dávkou úchylnosti kousek některého i zhlédnu. Pochopení pro to, že Soukup je podnikatel a těma svýma sračkami zkrátka vyplnil díru na trhu. Navíc se mu povedlo díky tomu jeho mediálnímu extémismu a exhibici udělat ze svého xichtu jeden z nejprofláklejších xichtů v ČR. Zkrátka patří do síně slávy politicko/mediálního bizáru v době OvarovoBurešovské… Co se týká premiéra tak nelze než konstatovat že je to hrubě zahranou i v rámci Soukupova měřítka. ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně hodně bolelo. Nečekal jsem totiž, že žumpa Soukup TV přijde ještě s něčím horším, než je "Talk show Jiřího Ovčáčka". Nicméně Jaromírek Soukupů se pochlapil a naservíroval nám Premiéra, což je naprostý odpad všech odpadů, v němž je morální dno překonáváno s každou další vteřinou. Proč PROBOHA tak příšerný kanál až po okraj naplněný smradlavou břečkou ještě pořád existuje?! ()

DJ Lonely odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už v prvních dvou minutách jsem měl pocit, že Soukup hraje Gluma. :) Každopádně to je takovej mazec, že vedle toho i Pavel Dorotka: Historky ze života je seriálový masterpiece a musel jsem mu o hvězdu zvýšit hodnocení. Kdyžtak bych poprosil doplnit obsazení, bo tu chybí... Hrají: Jaromír Soukup, Režie: Jaromír Soukup, Kamera: Jaromír Soukup, Scénář: Jaromír Soukup, Sponzor: Jaromír Soukup. Btw. Teď jsem si uvědomil, že to hraje trochu jako slepec, jak se furt nedívá lidem do očí. EDIT: Tak ne, první díl jsem dal, ale jelikož jsem dvakrát zvracel, tak další díly si odpustím. EDIT2: To musí bejt nějaký voodoo, bo už jsem viděl všechny tři a i když každý prozvracím, čekám na další. :)))) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • V jedné z epizod Soukup paroduje Andreje Babiše – mluvou i vzhledem, ale stále vystupuje jako Pavel Diviš. Bez vysvětlení tak jeho postava změnila chování a vzhled. (Bernyz)
  • Seriál se první dva týdny vysílal každý všední den. Od 23. 10. 2019 se ve vysílání objevoval pouze každé úterý. (Bernyz)
  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)

Reklama

Reklama