Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (690)

raffspIn odpad!

všechny recenze uživatele

Pro hodnocení pořadu se nabízí pestrá škála ironických přirovnání a doplňovat další je plivání do rozbouřených vln nesouhlasu. Mnohem zajímavější je se zamyslet nad tím, proč to vlastně JS vytvořil? Nabízí se hned několik tezí: a) Je natolik egocentrický a sebestředný blb (pleonasmus je užitý záměrně za účelem zdůraznění faktu), že si bídu pořadu vůbec neuvědomuje. b) Snaží se nastavit horní a dolní meze kinematografii (dolní v tomto případě). Chce tedy určit pomyslnou Planckovu délku kvality díla, pod kterou již nelze klesnout, protože nic méně kvalitního již nemůže jako dílo existovat. c) Vytváří výukový materiál pro studenty filmu, na kterém v jednotném a uceleném formátu presentuje všechny myslitelné chyb, kterých se nezkušení tvůrci mohou dopouštět. d) Je emocionální upír, kteří se živí zoufalstvím, beznadějí a hlubokým znechucením. e) Snaží se pomstít svému okolí za traumata, která prožil ve svém zbytečném životě. f) Nadměrně pije, což vyvolalo těžkou duševní neléčitelnou poruchu. Tu aktuálně léčí pitím. g) Touží dosáhnout světového míru tím, že všem národům světa vytvoří společného nepřítele ve své osobě. h) Cílí na průměrného voliče SPD. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem downy rozmazávat po sobě hovna, viděl jsem šukat invalidní geronty s mnohočetnými amputacemi, viděl jsem bezdomovce vylizovat si podpaždí, viděl jsem anální prolaps po ruptuře konečníku, viděl jsem hnisavé periproktální píštěle, viděl jsem plnou nádobu na biooodpad z potratové kliniky, viděl jsem mokvající bércové vředy, čerstvě vychrchlaný tuberácký hlen, Petriho misku s ebolou, fekální porno s hrochy a hnijící mrtvolu, vytaženou po měsíci z kanalizační jímky, tudíž jsem do toho šel bez bázně a hany. Teď mám strašný strach, že jsem z toho dostal rakovinu, a zmítá mnou kompulzivní chuť narvat si do uší pletací jehlice a do očí vývrtku, abych už nikdy nemusel vstřebávat podobné audiovizuální trauma. Díky, slizký pičusi! Skvělá práce a dokonalá ukázka toho, jak hluboko do žumpy může egoistický tupec bez špetky soudnosti, vkusu a sebereflexe až klesnout, po níž ti nezůstal téměř žádný stín k překročení. Teď už ti k absolutnímu věhlasu zbývá snad jen na TV Lopattov v přímém přenosu vykouřit koně v pořadu Hipoterapie Jaromíra Soukupa. *** DOPLŇĚNÍ: Po druhém díle se to stalo snad virulentnějším než meningitida dosud největšího potrata českého audiovizuálního teroru - Mishy a Tvítr je plný nadšených reakcí našich i světových celeryt. Byla by škoda se o ně nepodělit. - Sylvia Saint: OMFG, WOW! I have never seen such an enormous dick in my entire career! #SpringPeaceMonsterCock Abdul Rahman Yasin: Soukupu Akbar. No need to bomb them anymore. They are so able to terrorize themselves up to extinction, Inshallah. Let’s fuck some sheep and just wait. #10/9=LowCost9/11 Paris Hilton: Thx, Mr. Sprynkpiss, finelly they stup callink mee the stewpid cant! #NoMoreDumbBitch Misha: Áj plej poukémon gou évrydej, Áj plej poukémon gou … #SingWithMeDaddy Endy Babitch: Ani po tomto neodstúpim, hoci to moji voliči milujú! #SJardomNaMotyle ()

Reklama

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

ODPAD jak celej Barrandov Soukup opět dokázal, že umí opravdu všechno a hlavně tomu věří. Možná se i rád na sebe dívá a není pro něj důležitý jak výsledek vypadá. Ale je fakt, že tolik ohodnocených a okomentovaných shlédnutí za první den od premiéry nemá snad nikdo. Svým způsobem dokonale přitahuje pozornost svou trapností, tak bych se nedivil, že ho český národ do parlamentu nebo na hrad i zvolí ... prostě tak jak si zasloužíme. A nebýt přidaného smíchu, tak bych ani nevěděl, co tam k smíchu vlastně je. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 0 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nechápu ty hysterické a zamindrákované odpady. Seriál Premiér, který vysílá TV Barrandov, je docela fajn. Zábavný, chvílemi hodně podobný aktuálnímu dění. Nejvíce se mi líbil pan generální ředitel Soukup v pyžamu. Na roli premiéra se výborně hodí, protože je velmi charismatický a dá se říct i atraktivní. Na rozdíl od premiérů, které jsme v dosavadních vládách měli. Takový Sobotka, Kočárník, Paroubek, Tošovský nebo Gross, to byla zkrátka ubohost. Se seriálem Premiér jsem velmi spokojená a děkuji za něj TV Barrandov. ()

Martrix

všechny recenze uživatele

přestože se to tady jen hemží nejhorším hodnocením, musí si Soukup mnout ruce. Tolik lidí si našlo čas a přepnulo TV právě na jeho pořad... . Jako by jste nevěděli, že v tomto oboru nezáleží na kritikách, ale sledovanosti a s tím souvisejícím zájmem reklamních partnerů...a že jste mu sledovanost pěkně zvedli. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Seriál se do 24 hodin po svém uvedení na TV Barrandov dostal na 1. příčku žebříčku nejhorších seriálů na ČSFD, kde se mu podařilo sesadit soap operu Mladí a neklidní (od r. 1973), která si ji držela řadu let. (L_O_U_S)
  • V jedné z epizod Soukup paroduje Andreje Babiše – mluvou i vzhledem, ale stále vystupuje jako Pavel Diviš. Bez vysvětlení tak jeho postava změnila chování a vzhled. (Bernyz)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)

Reklama

Reklama