Reklama

Reklama

Přestávka

(seriál)
  • USA Recess
USA, (1997–2001), 31 h 45 min (Minutáž: 15 min)

Scénář:

Phil Walsh, Mark Drop, Holly Huckins, Bart Jennett, Ford Riley (více)

Hrají:

Rickey D'Shon Collins, Jason Davis, Ashley Johnson, Pamela Adlon, Courtland Mead, Andrew Lawrence, Toran Caudell, April Winchell, Anndi McAfee, Klee Bragger (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(127)

Obsahy(1)

Animovaný seriál z produkce Walta Disneye.  Seriál je o partě šesti spolužáků, kteří zažívají nejrůznější příhody se svými ostatními spolužáky a učiteli. Již název sám napovídá, že většina se odehrává v době během školního dne, kdy žáci nejsou ve vyučování a mohou trávit čas spolu s ostatními kamarády venku. Partička se snaží vytvořit si svá vlastní pravidla a strukturu a tím si zpestřit normální výuku. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (2)

The Buzz on Maggie (2005) (seriál)

  • Studio Virtual vyrobilo české znění pro 7 epizod seriálu pod názvem Moucha Maggie. Není stopa po tom, že by se dabing někdy dostal k veřejnosti. V dané době podobně dopadlo české znění pro seriály od Disneyho jako Jungle Cubs (od r. 1996), Stanley (od r. 2001), Pepper Ann (od r. 1997), Captain Buzz Lightyear (od r. 2000) a Legenda o Tarzanovi (od r. 2001). Naopak v průběhu let se z šuplíku nakonec podařilo dostat dabingům pro seriály Kačeří partička (od r. 1996) a Přestávka (od r. 1997). (Vitox)

Reklama

Reklama