Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto animovaném příběhu o začátcích Santa Clause naváže mladý pošťák nepravděpodobné přátelství se samotářským výrobcem hraček. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (361)

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Po delší době musím napsat recenzi, protože přišel konečně snímek, který mě lehkostí vyprávění, emocemi, silnými momenty a vtipnými scénami naprosto dostal. Budete milovat holčičku s mrkví. Přirovnal bych k Up. Ve všech ohledech skvělé. Na Vánoce i mimo ně bude mít úspěch. 91% ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa hovorí nádherné vianočné prekvapenie. Slušná animácia, silná myšlienka, ktorá sa nestratí ani v eskapáde ukecanosti hlavnej postavy, jediná a pekná pesnička, čo je príjemným potešením oproti disneyovkám. Zimná rozprávka o začiatkoch Santa Clausa, čo však príde divákovi až ku koncu filmu, lebo si to pri sledovaní ani neuvedomuje. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nenápadná nádhera, které ale musí věnovat pozornost minimálně všichni majitelé Netflixu. Už dlouho na sobě pozoruji, že už mě filmy, například z dílny dříve oblíbeného Pixaru, moc neberou a nechytnou za srdce, Klausovi se to ovšem povedlo. Styl animace hodně připomíná to nejlepší z disneyovek ze začátku milénia (například Atlantidu), od které už bohužel ustoupili a byla radost se kochat a zároveň dojímat nádherně napsaným grinchovským příběhem talentovaných Španělů, od kterých toho chci do budoucna určitě vidět mnohem více...9/10! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„KAŽDÝ ROK V OBDOBÍ VÁNOC SE K NÁM ZAČALY VALIT DOPISY…“ /// Nikdo ho nikdy neviděl. A má rád sušenky… Všechno začalo na místě, kde si lidi mezi sebou rádi vyměňovali názory, páč to město bylo postavený na vzteku a nenávisti. Pak to bylo takový o p a t r n ý doručování dárků…, ale na počátku všeho byl pošťák! Nevěříte? Animák, kterej má krásnej příběh a nevšední animaci vás o tom přesvědčí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Povídku, kterou napsal režisér a scénárista tohoto filmu Sergio Pablos, neznám. 2.) Hledám vánoční film. Navždy. 3.) Thx za titule “lokeš“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

annanah 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu rozebralo, instantní dávka Vánoc v kombinaci s překrásnou animací a nádherným příběhem, o malém zmrzlém a lehce šíleném městečku, které tak nějak omylem změní jak pošťáka, tak naopak. Jeden dobrý skutek vyvolá další, je to sice klišé, ale myslím, že bychom se tím měli řídit všichni a ideálně po celý rok. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • Původně měli Sámové (Laponci) ve filmu mluvit také anglicky, ale tvůrci filmu tuto skutečnost přehodnotili, a proto nakonec mluví svým vlastním jazykem. (mi-ib)
  • V prvních verzích příběhu byl Jesper chudým kominíkem. (mi-ib)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama