Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tomto animovaném příběhu o začátcích Santa Clause naváže mladý pošťák nepravděpodobné přátelství se samotářským výrobcem hraček. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (361)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Krásný originální nápad o tom, jak to vlastně opravdu mohlo vzniknout. Vždyť jak vznikaly různé mýty a legendy? Přece vypravováním a pak dalším vypravováním a dalším a najednou z toho máme spoustu příběhů, které se možná stali, ale kdo ví, jestli je to pravda. A něčím takovým je i mýtus Santa Claus. Klidně si dokážu představit, že to bylo přesně tak, jak vypráví tenhle povedený animovaný film. Líbí se mi navíc ta animace, je to krásné vrácení v čase do dob klasických animací, která byla krásná a kterou jsem měla nejraději. Krásný vánoční příběh, na který se budu ráda pravidelně dívat. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Na rozprávky som už objektívne dosť starý a tak som si Klausa pozrel iba kvôli tým 90% a zvedavosti, čo sa dnes servíruje deťom. Na môj vkus tam bolo dosť nepriateľstva a dobro bolo prítomné ako externalita. Výtvarné spracovanie sa už dosť líši od kreslených filmov môjho detstva. Hudba sa mi páčila, rovnako ako aj idea celého filmu. Ale nedokážem sa prekonať a túto rozprávku hviezdičkami priradiť k iným filmom, ktoré mám rád. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„KAŽDÝ ROK V OBDOBÍ VÁNOC SE K NÁM ZAČALY VALIT DOPISY…“ /// Nikdo ho nikdy neviděl. A má rád sušenky… Všechno začalo na místě, kde si lidi mezi sebou rádi vyměňovali názory, páč to město bylo postavený na vzteku a nenávisti. Pak to bylo takový o p a t r n ý doručování dárků…, ale na počátku všeho byl pošťák! Nevěříte? Animák, kterej má krásnej příběh a nevšední animaci vás o tom přesvědčí. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Povídku, kterou napsal režisér a scénárista tohoto filmu Sergio Pablos, neznám. 2.) Hledám vánoční film. Navždy. 3.) Thx za titule “lokeš“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Podobně kreativní a zábavné bývaly Pixar filmy. Jenže Pixar usnul na vavřínech a dávno není králem animáků. Klaus je v jádru jednoduchý příběh o nápravě jednoho rozmazleného syna boháče, ale podaný tak nenásilně a nevtíravě, že si ho prostě musíte zamilovat. Na druhou stranu má všechny klasické neduhy jednoduchého příběhu a podivné chování postav, takže jsem někdy obracel oči v sloup. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Je to jako když na vás dýchne duch Vánoc vašich dětských let. Jako když otevřete dárek, který vám i přes svou triviálnost a klišé udělá tu největší možnou radost. Prostě dokonalé pohádkové zjevení, které je skvěle 2D animované, díky čemuž jsem si přišel jako ten malý kluk, který takové animáky žral před érou 3D animace. Vše zde sedí jako sněhová vločka na sněžné hoře. Film, který jakoby byl udělán v devadesátých letech, ale zapomnělo se na něj. Animovaná dokonalost sama. Španělé vytvořili jeden z vánočních filmů, který si moc rád budu opakovaně připomínat, a pokud ho v Čechách dají do televizního programu na Štědrý den, rozhodně ho nevynechám. 95% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • V prvých náčrtoch scenára jedli soby bobule. Filmový tím však čoskoro zistil, že tie sú pre soby jedovaté, tak ich vymenili za mach, ktorý v skutočnosti aj soby zvyčajne jedávajú. (megajalec)
  • Název filmu se objeví teprve po skončení příběhu. (Rominator)

Související novinky

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama