Reklama

Reklama

Katy Perry - Harleys In Hawaii

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2019, 3 min

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele

Katka je hudebně v háji. U všech Orlandů Bloomů, tahle její skladba je výron, který se zastavil v hrdle slavice. Když už hudebně selhala, je k dispozici alespoň cosi vizuálního. Příznivci kůže a mašin určitě nepřejdou na její diskografii, samozřejmě k nim nepronikne ani propagace jejího parfému, zesvětlený vlasový porost jim ale udělá radost, neb už sahá k slušné sexy délce, takže parametry pohledné ženy plní mnohonásobně lépe, než v období, kdy vypadala jak po chemoterapii. Ovšem její hudební pozvánka je dramaticky neposlouchatelná, takže pokud by se linula z rádia, je to slušný propadák, ani pohlavní styk u toho nedoporučuji. Ale když se na Káťu zahledíte, tak vám její zvolený outfit může zaimponovat, načež známky vyletí prudce nahoru, když pohlédnete na její dekolt. A víc už s Katkou nepotřebujete zažít. 5/10 ()

Metzger 

všechny recenze uživatele

Celkem slušné překvapení v záplavě těch infantilních sraček co Katy poslední roky produkuje . Klip ok , Katy sexy a příjemnej pohodovej song ! ()

martin1m2 

všechny recenze uživatele

Strašnááá nudáááá ... Katke Perryovej to akosi singlovo nejde už pekných pár liet ... Neviem čo sa stalo ... Ona sa snaží tak strašne byť sama sebou, ale očividne to nie je ono a takto nemá šancu ... Stačí si porovnať jej 1. CD Katheryn Hudson a posledné 2 ... Je to priemerná speváčka, ale hity jej svedčia ... Ale asi sú tie časy už dávno za ňou ... Katuška je proste rodinný typ, obyčajnej manželky a matky ... Užíva si pohodu s Orlandom a do vysokého showbussinessu sa proste nehrnie ... Na druhú stranu ale v tomto klipe vyzerá sexy, hlavne v bare a v izbe jej tieto nové dlhé blond vlasy fakt seknú a refrén je chytľavý ... Ale súhlasím s Kingikom, že je to inak prepadák a táto pieseň sa stratí v neznáme ... ()

Reklama

Reklama