Reklama

Reklama

Vánoce v divočině

  • USA Christmas in the Wild (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti opustily rodné hnízdo a manžel ji pustil k vodě. Kate se vydá sama na cestu do Afriky, kde najde nový životní smysl – a možná i lásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (58)

Olík 

všechny recenze uživatele

Řeknete si, tak to už tady bylo asi 100x, tady zase někdo zklamaný najde na Vánoce pravou lásku. Máte pravdu jenom částečně. Vánoce jsou tady snad jenom, aby film svým názvem přilákal kromě zoufalých manželek i nějaké soby nebo elfy. Křesťanské svátky jsou v tomto případě až na druhé, možná třetí, koleji a hlavní roly hraje druhý nejlidnatější kontinent světa a jeho obyvatelé z rodu chobotnatců. Pak už je všechno, jak jste očekávali…..klišé, klišé, klišé, klišé a na závěr trocha toho klišé. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Hezká pohádka, sloni jsou super, vánoce v tom moc nejsou, spíš je to asi dovolená?? No každopádně na začátku mi to přišlo jako šest dní a sedum nocí, nebo sedum dní ?? To je fuk, pak se dým rozpustil a vylezlo z toho docela překvapivé milo, které se hezky sleduje, a přes skutečnost, že to je vo hovně, tak je to super koukatelný. ()

Reklama

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Vánoce v divočině, Christmas in the Wild jsou prostý příběh scénáristické dvojice Neal H. Dobrofsky a Tippi Dobrofsky. Úkol pro mladou movitou americkou ženu, kterou současně opustí syn na studia a muž navěky, je prostý. Nepoddat se tomu a zachránit, co se dá. Sebe, syna, asi kamarádky, však to znáte ... Tak ji scénáristické duo nechá ještě zachránit africké slony. Těm pomůžou i syn, i kamarádky. A jednoho osamělého sympatického zachráněného muže dostane spolu s diváky jako bonus. Takže tak. https://www.macguffin.cz/ ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako spin-off Sexu ve městě. Kristin Davis se přesune do Afriky, tam provětrá stále pevná kůzlata, pohladí pár slonů a najde smysl života i lásku. Vánoce jsou hodně na okraji a poselství, že rozvodem v padesáti to začíná, je dost naivní. Rob Lowe je však frajer a sesmolili mu i několik hlášek. Od produkce Netflixu se asi víc čekat nedá. Složení: safari v Zambii 90%, Vánoce 10% ()

Akinaz 

všechny recenze uživatele

Taková vánoční jednohubka z atraktivního prostředí, která k vánoční pohodě přímo vybízí. Rob Lowe je stejný fešák jako za mlada a jeho úsměv je stále stejně okouzlující a když to dáte dohromady se sloními mláďaty, čerstvě opuštěnou manželkou newyorského podnikatele, vznikne vám tenhle vánoční balíček, který nesmíte minout. 4* ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Zambii. (SONY_)

Reklama

Reklama