Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Ani bych nevěřil že tuhle splašku, která se opírá o kultovnost celé série má na vědomí stejný režisér, jako u velemistrovské dvojky. Škoda, že pan Rosenthal už nemá tak vynikající vkus, jako za svých mladších let. Zapojit Michaela Myerse do internetové reality show je sice originální nápad,ale určitě ne dobrý...Navíc v takovém podání, jakém je to zde bohužel k vidění. A ani pár celkem slušných kucháren to nezachrání. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si jak jsem se na tento "horor" díval když jsem byl ještě malý škvrně. V té době to byl výborný film se slušnou atmosférou, u kterého jsem se hodně bál. Teď když jsem malinko povyrostl tak jsem malinko změnil názor. Příběhová stránka je spíše negativní, ale vynahradily to napínavé scény. (např. když se lidé v domě ptali, kde je ? a odpověď byla "v domě", v tu chvíli mi naběhl mráz po zádech.) ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Komentář bude obsahovat SPOILERY! Tak tohle mi nikdo nevysvětlí… A ne, nemluvím o faktu, že tento film vůbec vznikl, ale spíše o tom, že ho režíroval člověk, který dokázal na původní film navázat skoro bezchybně. Tady bohužel předvedl, že to zřejmě byla jen náhoda. Halloween: Resurrection stojí na naprosto debilní premise, který z Laurie udělá vražedkyni a je ve filmu jen proto, aby ji Michael zabil. Nevím, ale po tom všem, čím si tato postava prošla, by si zasloužila žít (nebo alespoň důstojnější smrt), ale budiž. A pak se to debilitou jen hemží, ať už nápadem s reality show či Bustou Rhymesem, který nějakou chvíli dokonce vítězí nad samotným Michaelem! Škoda slov… 40 % dávám jen proto, že v této sérii jsou i horší a nudnější díly a že na ty holky se dalo dívat. Jinak ale to je opravdové plivnutí do ksichtu všem fanouškům, kteří si mysleli, že po minulém díle je opravdu příběh jednoho z nejpopulárnějších masových vrahů na stříbrném plátně definitivně uzavřený. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha planých nadějí, že se na pokračování kdysi dobrého hororu dá ještě něco urvat. J. L. Curtisová se nechala mazaně zabít hned v úvodu, nejspíš jako jediná pozorně četla scénář. A ten opravdu nestál za nic, vyděsily mě nanejvýš herecké výkony a také vědomí, že Mikey opět není mrtev, což znamená, že se určitě najde někdo další se skvělým námětem na pokračování... ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

No tak z Michaela Myersa sa nám v tomto filme stáva celebrita. A vskutku mu to celkom pristane, navyše, keď vraždí tak efektívne a s chuťou, že diváci za monitormi nedokážu odtrhnúť oči. Nechápem to nízke hodnotenie, je to Béčko ale docela napínavé, krvavé, depresívne a nie nudné, aspoň ja som ani na chvíľu nepomyslel na nudu a oproti tým klasickým Halloweenom mi to nepríde až také hrozné... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (23)

Související novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (více)

Reklama

Reklama