Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dávná zášť se znovu vynoří a Rhaenys nabádá ke zdrženlivosti, zatímco Daemon přijíždí do Harrenhalu, aby shromáždil armádu. (Max)

Recenze (41)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim priznat, ze asi tri-stvrtiny epizody boli dost genericke a napriek fajnovej kinematografickej stranke pribehu a Daemonovej temnej mystery linii na Harrenhov-e sa toho moc nedialo. Avsak zaver to vytiahol. Stretnutie, kedy si OBE kamosky z detstva uvedomili svoj omyl a i to, ze "kocky su hodene"...dokonala atmosfera strachu pri svieckach "It's too late.." 75% Btw. kto este spoznal v byvalom panovi Harrenhov-a extravagantneho typka z vybornej Penny Dreadfull? ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi působivý úvod měl gotovský smrádek. Vizuálně skvělé. A paradoxně mi narozdíl od ostatních nevadí to nicsenestalovství protahovačné. Mělo to totiž vnitřní dynamiku, která aspoň trochu vylepšuje ten nesofistikovaný scénář. Jinými slovy to byla solidní režie, která tuto epu tahá z nadprůměru. PS: neodpustím si ale rýpnutí. Chybí mi špína a opotřebení, které dodávají na věrohodnosti. Všichni včetně chudáků jsou v novém... . Tyto detaily dělají přispívají k mé nedůvěře ve schopnosti Condala. ()

Reklama

PunisherEDNA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda druhé série House of the Dragon sice nabízí některé zajímavé momenty, ale stále bojuje s problémem nevyváženosti a zbytečného natahování. I když epizoda přináší několik silných scén a pokouší se navodit atmosféru velkého dramatu, celkově působí jako směsice nesourodých prvků, které dohromady nedokážou vytvořit ucelený zážitek. Jedním z hlavních problémů je, že zatímco některé dějové linky se snaží prohlubovat motivace postav, jiné se ocitají na okraji, což vede k nerovnoměrnému tempu. Daemon na Harrenhalu a Aegonova nejistota by mohly být silnými momenty, ale zůstávají utopeny v expozici, která epizodu táhne dolů. Někdy se zdá, že se seriál snaží příliš mnoho najednou, což vede k roztříštěnosti děje. Navíc, i když epizoda obsahuje pár dobrých strategických tahů a zajímavých konverzací, nedokáže dostatečně vyvážit tempo a udržet napětí. Některé scény působí, jako by byly přidány jen proto, aby vyplnily čas, což seriálu škodí. Ačkoli se zdá, že tvůrci chtějí vytvořit pocit napětí před bouří, výsledkem je spíše stagnace než dramatický vývoj. Celkově je třetí epizoda důkazem, že House of the Dragon se stále hledá. Sice nabízí pár dobrých momentů, ale nedokáže plně využít svého potenciálu. Pokud seriál nezrychlí a nezačne efektivněji pracovat s dějem, hrozí, že ztratí diváky, kteří od něj očekávají více než jen epizody plné expozice a nevyváženého vyprávění. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zbytečné natahování děje už ve třetí epizodě. Divák je nucený sledovat jedno zasedání rady za druhým a přitom se děj nijak nehýbe. Místy si tak připadáte jako při zasedání v poslanecké sněmovně. Narozdíl od poslanecké sněmovny se v rámci tohoto seriálu dialogy dají poslouchat, takže jsem vyloženě netrpěl. Děj se tvůrci sem tam pokusí rozhýbat záběrem na nejednoho pimpulu. Zatím rozhodně jediný nemastný a neslaný díl. [75 %] ()

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příšernej díl, nudnej a o ničem. Fakt mě nezajímá negr Velaryon nebo nějaká random no-name špinavá ťamanka, taková wannabe Shae z původního GoT co zachránila Emmu na konci minulého dílu. Spousta nudnýho kecání. Bez Rhyse(Otta) je to fakt ubohý. Jedinej klad asi křivák Larys. Ještě ušla bratrská scéna v bordelu. Tento díl by se vešel do 15-20 minut a bylo by to lepší a záživnější. S přehledem nejhorší díl série, je to na hranici odpadu, ale ten patří jinejm seriálům, takže ušmudlaná jedna hvězda za Laryse a scénku v bordelu. Finále je až parodie. Ale tak pro primitivní m**ary kterým stačí ubohej cgi drak a trocha nahoty to asi bude na 5 hvězd. Nejradši bych zato finále dal odpad, ach jo. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama