Reklama

Reklama

V Rhaenyřině a Daemonově nepřítomnosti se Rhaenys snaží uklidnit radu, zatímco Cole podniká výpravu do Korunních zemí. (Max)

Recenze (59)

DC11 

všechny recenze uživatele

Pomalejší začátek přes politiku, která k tomu patří. Epická bitva, která je hodna GOT a HOTD. Už jsem si připravoval 5 hvězd protože i to, že se Rhaenys nevzdává mi tam sedělo jak byly vidět emoce v jejím obličeji. Ale sakra po první srážce když se otočí zpátky a jde hledat Vhagar to bylo jak když jde prase na porážku (letět u země přímo nad hradem kde každému je jasně, že se vynoří) protože takhle se v bitvě nezachová postava jejího charakteru. Pomalu mi to celou epizodu zkazilo. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je ten důvod, proč stálo za to přežít rozpačitou první řadu. Pořádná dračí mela. Protože co si budeme povídat, ta lidská přetahovaná o trůn nedosahuje ani zdaleka kvalit GoT, takže právě draci jsou tou přidanou hodnotou. Doteď byli spíš křoví. To je touto epkou na chvíli zapomenuto. Bylo to natolik působivé, že i když vím, že je to jen fantasy a draci jsou digitálové....nazlobilo mě, že kvůli lidské hamižnosti a hlouposti, takové bytosti umírají .... . To je poklona pro chlápky od komplů. ()

Reklama

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alan Taylor, režisér velmi nepovedeného dílu Terminator genysis a taktéž několika pětihvězdičkových dílů GOT (např. díl Za zdí - pro mě jedna z best epizod vůbec), ale také několika dobrých epizod Sexu ve městě... nám dnes naservíroval další skvělou práci. Zatím jednoznačně nejlepší díl Rodu draka a jednu z nej dračích bitev obou seriálů. Tleskám. Jednoočko je ryzí ďábel a zároveň velkej sympoš - což je vzkutku vražedná kombinace  ha ha... ()

Malyszs 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel tady "někdo" do recenzí musí psát spoilery (už to smazal). Dík moc debile, když vím co se má stát, je to mnohem napínavější. Fakt píčus. Každopádně dávam 5 hvězd za bitvu, ve které figurují draci a zároveň není totálně nesmyslná. To jsme ve Hře o Trůny neviděli a v Rodu Draka to zatím docela šlape. ()

Petak3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jsem viděl jinej díl než ostatní, oproti minulému dílu 1000x lepší, to ano ale žádná hitparáda. Scenky s Daemonem nudnej odpad na přeskočení, zbytečné a nezajímavé. Jestli nejlepší díl série těžko říct, dialogy o hovně, jediný co bylo fajn byla Alicent a Larys a Alicent a Aegon. Extrémně tu chybí Otto. Závěr super, sice předvídatelnej, každopádně krásně natočenej. Ta stará bába alespoň nebude brečet, že není na trůnu, to že spáchala sebevraždu chápu, byla pyšná až na strop, spíš že to tak dlouho trvalo. 😀Jednoočko super, jen mi asi vadilo, že je to vlastně to samý jako závěr 1. série, jenom s větším cgi a pár komparzistama vepředu, takže to samé s odmlkou 4 dílů. Tam to bylo na plnej, tady se to dost opakuje, navíc zemřou jen zbytečné a otravné postavy. Evan Mitchell skvělej po celej díl. Nechybělo moc a vizuál by byl třeba na úrovni bitvy bastardů. Hrozně to sráží pachuť ze zbytečného minulého dílu. Celkově by takhle epickej díl neměl bejt horší a nudnější než některý kecající díly z 1. série jako např. ta rodinná večeře kdy měl už Paddy na kahánku. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama