Reklama

Reklama

VOD (1)

V Rhaenyřině a Daemonově nepřítomnosti se Rhaenys snaží uklidnit radu, zatímco Cole podniká výpravu do Korunních zemí. (Max)

Recenze (59)

FlowTekk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narozdíl od 1. dílu druhé série, kde se mi změna v porovnání s knihou nelíbila a přišlo mi, že jsme o trochu přišli, tak změna v tomto díle se opravdu vydařila a mně se obnovila důvěra ve scénáristy. Jednoznačně nejlepší epizoda celého seriálu s velmi emotivním koncem. Dračí bitva skvělá, narozdíl od Long Night zde bylo vidět, co se děje přehledně a dávalo to hlavu a patu, takže všechna čest celé crew. Jen tak dál, těším se na další epizody. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alan Taylor, režisér velmi nepovedeného dílu Terminator genysis a taktéž několika pětihvězdičkových dílů GOT (např. díl Za zdí - pro mě jedna z best epizod vůbec), ale také několika dobrých epizod Sexu ve městě... nám dnes naservíroval další skvělou práci. Zatím jednoznačně nejlepší díl Rodu draka a jednu z nej dračích bitev obou seriálů. Tleskám. Jednoočko je ryzí ďábel a zároveň velkej sympoš - což je vzkutku vražedná kombinace  ha ha... ()

Reklama

DC11 

všechny recenze uživatele

Pomalejší začátek přes politiku, která k tomu patří. Epická bitva, která je hodna GOT a HOTD. Už jsem si připravoval 5 hvězd protože i to, že se Rhaenys nevzdává mi tam sedělo jak byly vidět emoce v jejím obličeji. Ale sakra po první srážce když se otočí zpátky a jde hledat Vhagar to bylo jak když jde prase na porážku (letět u země přímo nad hradem kde každému je jasně, že se vynoří) protože takhle se v bitvě nezachová postava jejího charakteru. Pomalu mi to celou epizodu zkazilo. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je ten důvod, proč stálo za to přežít rozpačitou první řadu. Pořádná dračí mela. Protože co si budeme povídat, ta lidská přetahovaná o trůn nedosahuje ani zdaleka kvalit GoT, takže právě draci jsou tou přidanou hodnotou. Doteď byli spíš křoví. To je touto epkou na chvíli zapomenuto. Bylo to natolik působivé, že i když vím, že je to jen fantasy a draci jsou digitálové....nazlobilo mě, že kvůli lidské hamižnosti a hlouposti, takové bytosti umírají .... . To je poklona pro chlápky od komplů. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do simply what is needed of you....NOTHING." Zatial sa zda, ze Aemond/Cole-ova strategia postupne nabera na sile, kym Deamon zacina v Harrenhov-e "blbonut". Bitka v zavere a i vzdusne suboje boli velkolepe a fanusikovia ju urcite chceli a i ocenia. Ale atmosferou ma dostal az uplny zaver, kedy skaza bola dokonana...typek sa rozpadol na prach, ci obraz par sekund pred zaverecnymi titulkami s nezvycajne temnou hudbou. Nadherne filmarske remeslo. Respekt. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama