Reklama

Reklama

V Rhaenyřině a Daemonově nepřítomnosti se Rhaenys snaží uklidnit radu, zatímco Cole podniká výpravu do Korunních zemí. (Max)

Recenze (59)

FlowTekk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narozdíl od 1. dílu druhé série, kde se mi změna v porovnání s knihou nelíbila a přišlo mi, že jsme o trochu přišli, tak změna v tomto díle se opravdu vydařila a mně se obnovila důvěra ve scénáristy. Jednoznačně nejlepší epizoda celého seriálu s velmi emotivním koncem. Dračí bitva skvělá, narozdíl od Long Night zde bylo vidět, co se děje přehledně a dávalo to hlavu a patu, takže všechna čest celé crew. Jen tak dál, těším se na další epizody. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alan Taylor, režisér velmi nepovedeného dílu Terminator genysis a taktéž několika pětihvězdičkových dílů GOT (např. díl Za zdí - pro mě jedna z best epizod vůbec), ale také několika dobrých epizod Sexu ve městě... nám dnes naservíroval další skvělou práci. Zatím jednoznačně nejlepší díl Rodu draka a jednu z nej dračích bitev obou seriálů. Tleskám. Jednoočko je ryzí ďábel a zároveň velkej sympoš - což je vzkutku vražedná kombinace  ha ha... ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentáře chrochtají blahem a rozdávají pětihvězdičky… tak se na ten zázrak podíváme: (desátá minuta) zatím se jen žvaní… (dvacátá minuta) stále se jen žvaní… (třicátá minuta) “nudíte mě… všichni mě nudíte” jak trefné... (čtyřicátá minuta) ano, stále se žvaní… (42 minuta z 54 minut stopáže) začala úřadovat pec s křídlama… a konečně je na co koukat. Tedy 20% času epizody (na konci) je na plný počet. 80% epizody je klasický odpad. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek dílu opět natahovaná nuda, nezajímavé dialogy kdo a proč.... A pak se dostaví na řadu draci a jejich úžasný boj. Vlastně si myslím, že jen kvůli drakům se na to všichni díváme... Bohužel asi zemřela pro mě nejoblíbenější postava celého seriálu. Vůbec nefandím královně a ani té jedno oké obludě. Stejně to je jedno, když víme že jejich rod ztratí moc..... Ale jí jediné jsem věřil, že je srdcem práva Targaryanka ... Škoda ()

PunisherEDNA 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No paní, zatím nejslabší díl celého seriálu, bitva byla absolutně tragická, není divu, když celý rozpočet spolykalo CGI draků. Aegon přežil, konečně nějaká “hlavní” postava zemřela. Jak jsem už říkal, předloha stojí za starou belu, sama o sobě je nudná a seriál nemůže být tím pádem zajímavější. Hodnocení: 2/5 ODPAD a to jen proto, že čím méně draků, tím více rozpočtu na pořádné bitvy a ne tyto ubohosti. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama