Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rhaenyře už zbývá jen málo možností, a tak se pouští do riskantní akce, zatímco Aemond podniká kroky k přetvoření Zelené rady. (Max)

Recenze (62)

betyvlckova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER! Ty hodnocení jsou crazy xd. Mám pocit že sledujeme jiný seriál. Nejlepší jsou lidi kteří seriál sleduji pravidelně dokonce v den kdy vychází epizoda, aby tam mohli hodit ty odpadní hodnocení. Jako pardon, ale pokud vás seriál nezaujmul už po prvních dvou prakticky celých sériích. Tak se to teď asi nezmění. Leda tak nasíráte mě i sebe. Všechny špatné recenze jen ukazují jak jsou lidé homofobní. Jinak taky něco málo k epizodě. Bomby se valí na obou stranách černi se dali do "setí semen" a zelení strategizuji o budoucnosti války. Rhaena vidí sheepstealera a brzy snad i osedlá. A Adam nebo spíš jeho drak si ho osedlá xd. ()

Kropajda1

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se dočkali lesbické scénky. Jinak nic. Za co tady lidé dávají 4 hvězdy, netuším. Dynamika seriálu se vůbec s Hrou o trůny nedá srovnávat. Tam byly epizody, kdy člověk musel popadnout dech. Tady je to nuda, jako by chtěli využít ty kulisy, co měli a chyběl jim děj. Zřejmě se dočkáme "ohromujícího a naprosto nepředvídatelného finále", (ha.ha.ha) ale jinak to je docela nuda. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.díl. Daemon i nadále přebývá na Harenově, kde jeho sny procházejí vzpomínky na minulost i na představy, v nichž sám sebe tyranizuje. Nyní se v noci schází se svým zesnulým bratrem Viserysem. Jednou, když ho kritizuje, podruhé, když pláče nad zesnulou ženou. Daemon přičítá své noční můry otravě, a tedy i pánu Harenova. Nevidí, nechce vidět ani vědět, jaké tajemné prokletí vládne nad rozpadlým sídlem. Ani neví, jaký účinek na něj může mít Alys, místní čarodějnice. Krásná, ale nebezpečná mladá žena. Když ji požádá o pomoc, splní se mu sen - Alys nenápadně zabije starého pána jednoho z nejmocnějších rodů. A nový by jim (jemu) mohl pomoci o něco ochotněji. Rhaenyra mezitím požádá o radu Misayu, jež jí velice ochotně slouží. Skrz ni rozpoutá v Říčním přístavišti pohromu, na níž nestačí ani Aemond, ani Alicent s Helaenou. Obě, matka i dcera, musí utéct před rozzuřeným davem, hladovějícím čím dál více. Rhaenyra jim dala jídlo, tak proč by ještě Aemondovu vládu trpěli? Otto se má vrátit na žádost nynějšího regenta, ale nedává o sobě nic vědět. Aegon se léčí, což jeho bratrovi jen škodí. Rhaenyra chtěla dát jednoho ze svých draků do služeb vzdálenému příbuznému. Jelikož ale není čistokrevným Targaryenem, risk se nezdaří a statečný sir shoří na popel. Za veškeré služby, jež Misaya poskytla Rhaenyře, mezi nimi vznikne pevné pouto, jež vyvrcholí polibky (...). 95 - 100 procent. Velice slušný díl. Na rozdíl od ostatních hodnotitelů mi asi nevadí tolik protažený děj okolo války. Spíše oceňuji vzájemné vztahy. Včetně "vztahů" mezi Alyou a Daemonem a Rhaenyrou a Mysaiou, jenž vyvrcholil vzájemným zalíbením. ()

Petak3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejhorší díl. Nejzbytečnější a nejhloupější postava, u které jsem doufal, že zkape už pár dílů dozádu bude mít lesbo-románek s Rhaenyrou. Samoúčelná homoscéna. Scéna s osedláním draka stála fakt za hovno, nebyla vůbec napínavá a nejradši bych ji přetočil. Dobrá byla scénka Larys-Aemond, kdy si uz myslel, ze je hand, ale mel pro nej jen dojit. Ale to je dost málo na díl co má hodinu a 15 minut. A doufám že už pokapou dementní černí Velaryoni. Osedlání random negr*m draka bylo nudný, předvídatelný a o ničem. Daemonova linie je pořád slabá a otravná, ale tenhle díl tak 1000x lepší něz co se dělo na Dragonstonu nebo v africké Driftmarce. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Tak jak to s těmi Draky je? Chvíli se chová jako zvíře, chvíli jako velice inteligentní tvor. Teď si ještě ke všemu budou vybírat jezdce, tady si někdo spletl franšízu tohle není svět Eragona, i když tam to propojení mezi drakem a jezdcem dávalo větší smysl. Rozpoutat chaos v hlavním městě chytrý nápad. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama