Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daemon navštíví svou ženu v Údolí. Viserys a Rhaenyra uzavírají dohody s Velaryony. Alicent se snaží odhalit pravdu o princezně. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (85)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozdíl mezi Hry o trůny a nablblou telenovelou, byl v kvalitě dialogů a propracovaným příběhem, kde byly intriky kořením, nikdy ne ústředním motivem. Tady zatím sledujeme jen pletichaření. Nic mystického, žádná zajímavá hrozba...nic. Kromě občas prolétnuvšího draka, jsou atributy žánru fantasy využity jen minimálně. Vymyšlená kronika, jakožto návrat ke ždímání osvědčené značky. V tomto duchu dám max. tuto řadu a to jen ze zvědavosti. ()

Reklama

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je pravda, že polovina tohoto dílu by se dala označit za opět slabší a ukecanou. Konec to ovšem docela vynahradil a tak můžu o trochu zvednout hodnocení. V tomto díle mi ono veškeré politikaření přišlo o trochu víc zajímavé, než tomu bylo doposud. K mé velké radosti jsem o trochu více začala mít ráda postavu Rhaenyri i když se tady docela odkopala a chladně a tvrdě dala najevo své záměry a její hru o trůn, což ranilo nejedno srdce a ublížilo nejednomu muži. Jen škoda, že se s touto herečkou musíme pro příští díly rozloučit, protože si jako prozatím jediná dokázala alespoň částečně získat mé sympatie. Velice hezky se v tomto díle všechny postavy postupně odhalují a konečně jsou zde jasné veškeré úmysly a záměry. Závěr a vyvrcholení dílu slibuje podobně jako celá svatba krvavou honbu za korunou a možná v dalších dílech i nějaký ten konflikt. Slibný výhled do dalších epizod. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední epizody mě nedokážou příliš okouzlit. Je tady málo všeho. Chybí lepší dialogy, propracovanější podání motivů hlavních postav i celkový čas strávený se zúčastněnými, aby jejich pohnuty měly tu správnou energii a tah na bránu. Je to pro mě polovičaté. Chtělo to ještě inkubaci v scénáristické místnosti. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předsvatební hostina natočená parádně se skvělou dramatickou gradací, ale nevím, tomu seriálu prostě pořád něco chybí a jakoby jim to celé nevěřím (*spoiler alert* vraždící princ v ohromné nevzhledné kápi mi přišel spíše k smíchu, navíc postava jeho velmi sympatické manželky mohla být první zajímavou a silnou ženskou postavou v seriálu... no, moc dlouho chuděra nevydržela :_). První série GoT jsou pořád o třídu až dvě výš. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Název této epizody pochází ze vznešených slov rodu Hightowerů. (mikki089)
  • Rhaenys Targaryen (Eve Best) létá od svých třinácti let na drakovi jménem Meleys. (Veskoslav)

Reklama

Reklama