Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dneska v noci sem se už regulérně bál pokračovat na PC v Amnesii Rebirth, tak sem místo toho usedl k hororu televiznímu. Polskýmu. A je to pecka. Má to ksicht lepšího béčka z jů-es-ej, výbornej synth soundtrack (jako z magický plošinovky Oxenfree!), adekvátně nechutný masky ústředních bubáků, a navíc progresivní hrdinku, která by mohla z fleku suplovat za Alicii Vikander v dalším Tomb Raiderovi. No a pochopitelně tam nemůže chybět ani sexy scéna nahoře bez, to už dycky rovnou dávám hvězdičku navíc, když se tvůrci takhle vyznaj!! [Netflix] ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hezky odsýpající vyvražďovačka, která se zuby nehty drží žánrových pravidel. Někomu to bude vadit, já se naopak bavil. Najdeš tady fakt všechno: zmutované kanibaly, partičku nerdů bez mobilů (gaye, panice, děvku a hlavně Julka - dobře radícího filmového magora), policajta blbce, slušný bodycount (8 mrtvých), gore, sex, kozy a samozřejmě nestartující auto. Trochu přes čáru je naopak doslovná citace slavnějších bratříčků (viz. spacáková scéna z Pátka třináctého VII nebo závěrečné rozpůlení z druhého Pachu krve) a ta vsuvka s meteoritem je taky zbytečná. Láska k žánru tu však leze z každýho políčka filmu a to já prostě musim ocenit. Dvojku klidně. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že aj keď to bol taký klišé námet, niečo v štýle Pach krvi, no nebolo to vôbec zlé. Väčšina filmu po obsahovej stránke síce slabšia, ale milo prekvapili aspoň hororové prvky, teda niekedy. A koniec bol ako z hixplo hororovej knihy. Poučenie? Pozor na závislosť na hrách :). Lepší priemer. 65/100 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ne že bych nějak předem předpojatě podceňoval polskou kinematografii, naopak, minimálně od doby, co jsme ještě za komoušů s klukama ze základky hltali Sexmisi. Nebo naposledy od masakrální Volyně. Ale určitě bych před projekcí netipoval, že dám plnotučnou pětku polské teenagerské vyvražďovačce. Naši severní bratranci si tímhle parádním majstrštykem vytřeli zadek s příbuznou produkcí hollywoodskou a těžce zabodovali, tohle byl přímočarý oddechový slasher podle mého gusta - neotřelé polské reálie, žánrově dokonalý scénář, skvělá kamera, uvěřitelní herci, parádní bolákovití mutanti, několik dobrých vedlejších postav (velitelka Iza, kněz, vidlák s luparou, policajt) - ve všech směrech lepší, než 90% obdobných zaoceánských fláků. Možná trochu škoda, že nedostalo prostor víc mládežníků coby obětí, dal bych si třeba líbit, kdyby oba zmutovaní bráchové vtrhli s mačetou a širočinou do tábora a... Ale třeba bude dvojka, tak uvidíme. V dobrém rozmaru odpouštím i obšlehnutý gag s rozhozenýma nohama a vyhřezlými střevy z Wrong Turn 2, takže nakonec ode mne jen jedna drobná výtka technického rázu: v práci máme podobný středně velký štěpkovač, jaký se mihne ve filmu, no a věřte mi, že lidská hlava by se do něho nevešla, leda by se prve třeba trochu nakřápla kalačem. Ani trup. Takže milému deviantnímu flanďákovi by se jím daly seštěpkovat maximálně údy. Ale to je jenom takový nepodstatný detail. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavný polský trash horor s neskutečně dobře provedenými gore efekty i masky zrůdiček. Jinak klasika, postupně všichni v lese umírají. Celé to naštěstí rychle odsýpá a dokonce se film nebojí lehce naťuknout v Polsku zakázaná témata jako je homosexualita. Je to často velmi dementní, ale velmi zábavné a věřím, že s partou podobně naladěných kamarádů a basou piv bych dal ještě možná o hvězdičku navíc. 60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Film byl natočen za 23 dní. (Delock)
  • Název filmu se objeví až chvíli před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Reklama

Reklama