Reklama

Reklama

Vánoce u našich

(seriál)
Trailer 1
Norsko, (2019–2020), 5 h 54 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Ida Elise Broch, Gabrielle Leithaug, Dennis Storhøi, Hege Schøyen, Felix Sandman, Sajid Malik Hussain, Oddgeir Thune, Kingsford Siayor, Arthur Hakalahti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Johanne už nebaví poslouchat neustálé narážky na to, že nikoho nemá, a tak se rozhodne, že rodině o Vánocích představí nového přítele. Má 24 dnů na to, aby ho našla. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (62)

SONY_ 

všechny recenze uživatele

První série se mi vcelku líbila, sice byl děj občas hrozně pitomej, ale dalo se to. U druhé série jsem zvládl zhlédnout jen dva díly a více už ani nechci, to už bylo úplně bez děje. Jediný plusy jsou ta, že hlavní představitelka je hezká a že film má alespoň trochu vánoční atmosféru. /po první sérii: 65%, po druhé sérii: 55%/ ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Vtipný seriál z Nórska, kde sa hlavná hrdinka snaží nájsť rande na každoročnú rodinnú vianočnú večeru. Tento rok vyšla jeho druhá séria, ktorá bola rovnako vtipná ako aj tá prvá, ak nie vtipnejšia. Strasti a útrapy tridsaťročnej sestričky v hľadaní "toho pravého" v dnešnej modernej dobe proste nemôžu viac vystihnúť, to čo prežívame aj my všetky beznádejné romantičky toho istého veku. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* milý a oddechový seriál o hledání té pravé lásky s vánoční tématikou, který se dá zkouknout i na jeden zátah. Příjemné herecké obsazení i reálný vhled do současného liberálního a kosmopolitního Norska, kde je však stále místo pro optimismus. Pokud potřebujete něco pozitivního, tak tohle by Vám mohlo zvednout náladu. Nejvíc si seriál užijí nejspíš divačky, ale romantiku si občas zaslouží přece i chlap ;-). Jediná vada na kráse byl pro mě anglický dabing, který mi tam prostě neseděl. ... Tak mám za sebou i druhou sérii, která plynule navazuje na první a myslím, že dohromady se uzavírají do uceleného celku. Druhá série má v sobě víc vážnějšího tónu, i když místa pro vtip se tam najde taky dost i když je o trochu slabší než první. Přesto doufám že už je to konečná série a víc by mě nelákalo sledovat a jen tak tak si to celé odnáší slabé čtyři vánoční hvězdičky (a varuji autory, že pokud natočí další sérii, tak automaticky snížím známku ;-))). [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený 6dílný kraťas, který si člověk rád sjede za jedno dopoledne, protože je to excelentně lidsky odvyprávěné a kouká se na to prostě dobře. Má to hromadu vtipů, vánoční atmosféru a samo o sobě zábavné téma, spolu s kvalitními dialogy a dějem je to skvělá záležitost na odpočinek. Ida Elise Broch je sama o sobě krásná a herecky si krade celý seriál jenom pro sebe, stejně tak jsou zábavné všechny vedlejší postavy ,ať už různí "divní" a dost weird nápadníci nebo kolegové a pacienti v práci. Super věc na konec roku, která se Netflixu povedla. ()

neo93 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milá, svižná a oddechová norská záležitost, která potěší ve vánočním čase. Hezká a sympatická zdravotní sestra Johanne, má milující rodinu i práci, která ji baví. Jediné, co ji schází, je přítel. A proto se v adventu rozhodne, najít si nového přítele, a to nejen kvůli tomu, aby nebyla už sama, ale hlavně proto, aby uspokojila celou svou rodinu. Jenže nebude to mít vůbec snadné. Na to, že jsem se k tomu dostal jen tak náhodou, jsem se u všech 6 epizod moc dobře bavil. Má to velmi příjemnou hlavní hrdinku, další zajímavé postavy, především v podobě nápadníků Johanny, přívětivý humor, báječnou atmosféru vánočního Norska i podařený soundtrack. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (11)

  • Seriál se odehrává v Oslu, kde se převážně natáčel. Zimní scény se ale točily v těžařském městečku Røros. (hansel97)
  • Kvůli nečekaně vysokým teplotám se při natáčení první série musel dovážet sníh na plac z lešitě v Rørosu. (hansel97)
  • V první sérii je jednou z hlavních písní v soudntracku „Years“ od norské zpěvačky Astrid S. Ta se po uvedení seriálu stala nejvyhledávnější skladbou skrze aplikaci Shazam. (hansel97)

Reklama

Reklama