Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rytíř ze 14. století se zázračně dostane do současnosti do amerického Ohia, kde se zamiluje do učitelky biologie na střední škole, která už nemá o lásce žádné iluze. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (63)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to tak sladké, že vám to může způsobit cukrovku. Ale pokud máte rádi cukr, bude film váš šálek čaje. Jako vánoční romance film nepřináší nic nového. Je jako když se v roce 2020 objeví rytíř v brnění. Ale ve filmu je překvapivě hodně lásky. Můžete film obdivovat pro jeho poctivost a vzkaz ohledně lásky a empatie. Těžko se mi věřilo ve vzájemnou chemii, protože ona vypadá jak přistěhovalkyně z Afghánistánu, samozřejmě nic proti Afghánistánu. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, která potěší převážně divačky. Vanessa je rozkošná, milá a sympatická. Její rytíř to samé, zamilujete si ho za jeho nemotornost a nevědomost. Bylo hezké pozorovat jak se postupně sbližovali a navíc během té krásně vánoční atmosféry, ta je ve filmu opravdu kouzelná. Rozhodně to není top vánoční film, ale jednou ročně, proč ne. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Vánoční romantika, ve které staletí ani logika nehrají roli a na byť jen minimální věrohodnosti nikomu příliš nezáleží. Pokud by před obrazovku zasedl historik, trefil by ho šlak už po pár minutách. Ve středověku jsou všichni vymydlení, usměvaví, milí a žebračkám ku pomoci ochotnější než Mirek Dušín, a středověký rytíř přenesený do současnosti není ničím příliš ohromen, a řídit auto se naučí sám, stejně jako přepínat programy v televizi, to vše během pěti minut. Ale jinak je to jako vánoční pohádka mile naivní, romantické a tak laskavé, že neopatrný divák může podlehnout a vyrazit do ulic konat dobré skutky. Zkrátka taková milá podívaná přesně do času vánoční pohody. ()

Vilda_H 

všechny recenze uživatele

Nemám rád středověkou tématiku, nemám moc rád romantické filmy, ale přesto je tenhle film skvělý. Není náročný, na někoho možná až moc sladký, ale film srší opravdovou Vánoční pohodovou atmosférou, upozorňuje na dobré rytířské mravy a je zvláštní, jak přenesený rytíř do dnešní doby tak kontrastně ukazuje, jak nám dobré mravy a obyčejná milost schází. Víc takových filmů, just peace of kidness. 87 %. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Film k balení dárků číslo 1. Romantický film, který vypráví příběh rytíře, jenž se díky stařeně, kterou potkal v lese ocitl v době ocelových koní a kouzelných krabiček, aby našel to, co jeho srdci chybí nejvíc. Je to další typicky Netflixovský vánoční film plný vánočního aranžmá, ale exteriéry Irska jsou tady prostě krásný. Koukatelné, romantické, vánoční. Víc od vánočního filmu stejně nechceme, že jo.. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu byla použita úplně stejná vánoční ozdoba v podobě žaludu jako v dalším filmu z produkce Netflixu Vánoční princ (2017). Zároveň tím na něj i odkazuje. (Teres)
  • Natáčelo se v Kanadě (Bracebridge, Ontario) a Irsku (Tullamore). (BMW12)

Reklama

Reklama