Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Ripley se v New Yorku živí drobnými podvody. Od jednoho boháče pak ale dostane nabídku, aby vyrazil do Evropy přesvědčit jeho vzpurného syna k návratu domů. (Netflix)

Recenze (5)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niečo medzi Minghellou a Fellinim. Vysoko atmosférická záležitosť, ktorá jedných uchváti, ďalších možno uspí. Ale fanúšikovia predlohy a samozrejme aj filmov už od prvých záberov budú tušiť, že je sa na čo tešiť. Andrew Scott sem parádne pasuje, aj Dakota Fanning, Flynn zatiaľ nedostal veľa priestoru a vizuálne pôsobí skôr nevýrazne. ()

Ahsoka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zážitkové artové pozeranie a "čítanie medzi riadkami". Pomalé, málovravné plynutie, a čiernobiely odtieň len umocňujú atmosféru záhady. Štýl, ktorý vyžaduje také presvedčivé herecké výkony, že divák musí čítať z neverbálnych prejavov postáv. Nemám pochybností, že Andrew Scott má na to kapacity, preto sa teším, čo ďalšie epizódy prinesú. Laťka je postavená vysoko a z príbehu cítiť ešte veľa skrytého za oponou. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ripley si na nic nehraje od samého začátku a dává jasně najevo, že nebude pro mainstreamového diváka, co kliká na první věc, jez na něj na Netflixu vyskočí. Je ale výbornou volbou pro večerní projekce pro ty, co nejen viděli a užili si film s Mattem Damonem, ale i pro fanoušky Andrewa Scotta, kvůli jehož výkonu v Sherlockovi jsme zde především. A pozitivní externalitou je Dakota Fanning, která s třicítkou na krku dozrála do krásy. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první části se dostavují nepříjemné pocity z očekávání věcí příštích…Vím už totiž z knih Patricie Highsmith a z pár filmových zpracování co Ripley je zač a co dokáže. Steven Zaillian svým černobílým a značně artovým sdělením, kde obraz je nosným sdělením hrdinova nitra a mnohé viděné střípky či náznaky vypivídají o pokřiveném charakteru hlavního hrdiny mnohé. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama