Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (528)

plakát

Fallout - Hlava (2024) (epizoda) 

S klesající stopáží roste kvalita, stále ale lehčí nadprůměr.

plakát

Ztraceni v Mnichově (2015) 

Mě se to líbilo hodně. Za originalitu musím dát hvězdu navíc. Začátek je hodně zbrklý, chápu, že to mohlo některé diváky odradit od dalšího sledování, ale opravdu stojí za to vydržet to do filmu o filmu ve filmu. Úplně mě to v době vydání minulo, a to je škoda.

plakát

Fallout - Cíl (2024) (epizoda) 

pomalý jako svině, ocenil bych trochu vysvětlování tamnějšího světa

plakát

Fallout - Konec (2024) (epizoda) 

Zatím je to spíš OK, mnohem víc, než osud hrdinů mě zajímá (jakožto nehráče) spíš worldbuilding a celkově svět, a taky s tou dýlkou by měli něco udělat. Za chvíli budou ty díly dlouhý jak filmy.

plakát

Šestý smysl (1999) 

Zhlédnuto v rámci mého postupu legendárními filmy, které jsem ještě neviděl. Zdejších 88 % mě krapet zaskočilo, ale přisuzuji to čtvrt století, které uběhlo mezi premiérou a dneškem. Nebudu tu dělat Sherlocka jako někteří, závěrečný zvrat jsem opravdu nečekal. Nicméně mi jeho příchod zážitek z filmu nijak nevylepšil. Celý film je poměrně nudný a zbytečně rozvleklý, přestože stopáž filmu není přestřelená. Přišlo mi ale, že celý potenciál s Coleovým viděním byl zbytečně nevyužitý, viz scéna s matkou a cyklistkou, to byla možná nejlepší scéna z celého snímku. Škoda no, Bruce Willise moc nemusím, ale tady byl fajn, Haley Joel Osment na svůj věk i po těch letech super.