Reklama

Reklama

Metro 2033

všechny plakáty
? %
Rusko, 2025

Předloha:

Dmitrij Gluchovskij (kniha)
(další profese)

Diskuze

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Keby to nehovoril tak by ste jeho knihy pálili jak nacisti v 30. rokoch. Je to spisovateľ svetového formátu, veľa kníh by nepredal ak by hovoril niečo iné.

Uživatel LAZARUS111 smazal svůj příspěvek.

jumptheshark

jumptheshark (hodnocení, recenze)

Zrovna dočítám poslední díl knižní trilogie a neumím si představit, že spisovatel, který tohle napsal, někdy mohl být proputinovský. Tam je tolik negativních odkazů na současné Rusko, až to bije do očí. Celé tyhle spekulace, že Glukhovsky nějak otočil, jsou naprostý nesmysl... 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ty si fakt dokonalý príklad toho kam až ľudstvo dokáže klesnúť ale snaď raz ľudstvo z jedincov ako si ty vyrastie. Teraz s teba určite vypadne inteligentná odpoveď plná stereotypných poznámok. Nenechaj ma dlho čakať, budem sa triasť nedočkavosťou.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, BY100

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

nemluvě o tom, že Ruským mužíkům po všech těch letech došlo, že Gluchovsky asi nebude flastenec , ba naopak a ve svých knihách kritizoval, minulé, současné i budoucí Rusko. 

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

EMPERIOR

EMPERIOR (hodnocení, recenze)

aannemer

Asi si nevidel žiadne vyjadrenie Glukhovského k aktuálnemu ruskému establišmentu. Nehovoriac o tom, že Metro 2035 je samo o sebe metaforou na ruský strach zo západu a uzatváranie sa samých do seba. A to nehovorím také Poviedky o Rusku. Prečo by teda bolo fuj niečo, čo vyprodukoval protiputinovský spisovateľ?

na příspěvěk reagoval Akira777

Uživatel aannemer smazal svůj příspěvek.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Filmová adaptace knihy Metro 2033 byla odložena na rok 2024
 

Fanouškovské pochyby teď opět vyvrátil Glukhovsky na svém instagramovém profilu. V jeho postu spisovatel uvedl, že na filmu pracuje ruský režisér Jegor Baranov (Egor Baranov), tvůrce žánrových filmů Avanpost a Gogol. Asi tou nejlepší zprávou je, že scénář tvoří sám Glukhovsky. Film by se tedy mohl striktně držet knihy a neodbočovat od původní myšlenky. Datum premiéry se však bohužel posune na leden/január roku 2024.
 

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

Reklama

Reklama