Reklama

Reklama

Ragnarök – Konec světa

(seriál)
Trailer 2
Norsko / Dánsko, (2020–2023), 13 h 50 min (Minutáž: 38–55 min)

Hrají:

David Stakston, Jonas Strand Gravli, Herman Tømmeraas, Theresa Frostad Eggesbø, Emma Bones, Henriette Steenstrup, Gísli Örn Garðarsson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

V jednom norském městě, které je ohroženo znečištěním a tajícími ledovci, se zdá, že přichází konec světa. Dávné zlo ale dokáže vyzvat na souboj jen legenda. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (79)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vypadá to dobře, nejen efekty, ale také scenériemi. Má to místy i nápad, naroubování na severskou mytologii je teď jaksi cool. Ale místy to strašně moc spadá do Twilightu, což nepomáhá. Ale alespoň to má nějak uzavřený konec. Samozřejmě Netflix, takže tak. --- 3,25* ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... vyhrává cenu za největší výjeb s divákem ve finále v seriálu, co jsem dosud byl nucen vydýchat ... proto nenávidím seriály ... nejdřív se do něj zakoukáte a říkáte si, jak je to fajn a dobře zabijete víkend a odpočinete si ... ale pak to úplně zjebou a vy koukáte jako opařený a nejste ani odpočatí, protože přemýšlíte, proč to udělali tak debilně ... zabavilo docela bůh-žsky, ale ke konci obr-ovsky zklamalo ... ()

Reklama

Mallyyy 

všechny recenze uživatele

Docela nuda, moc se toho neděje. Hlavní herec byl hrozně nesympatický a čuměl jak puk pořád. Ostatní byli docela v pohodě jen ta rodina by se asi měla chovat trošku jinak, když jsou staří 3000 let. Nápad zajímavý, ale pokud bude 2 série, chce to jet trochu víc na akční scény, tady jich bylo minimálně a když už tak to byla otázka pár vteřin. Za 1. série víc jak 3* dát nemůžu. ()

Azurose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ohromné zklamání. Tvůrci se rozhodli zajímavě zkombinovat severskou mytologii a současné dění, avšak zde narazili na řadu problémů. Seriál je jako celek rámcově funkční, avšak jednotlivé prvky nedávají smysl a nejsou promyšlené. Postavy zajímavé, ale ne dobře napsané. Vizuál je okouzlující, ve druhé sérii propracovanější díky vyššímu rozpočtu. Je to taková jednohubka na jedno odpoledne. ()

scarfacer 

všechny recenze uživatele

Příběh o Thorovi už asi nikoho nepřekvapí, ať už je zasazen do jakékoliv doby, nebo prostředí. Tenhle mi je rozhodně příjemnější, než ten husťák z Avengerů. Nejvíc mě na celé věci bavil hudební doprovod. Pamatuju si, jak jsme jako smradi sjížděli OST, tady jsem si vlastní OST vytvořil sám s appkou na chytání muziky. Myslím, že každý by si našel tu svou, rozhodně originální výběr. ()

Galerie (151)

Zajímavosti (5)

  • Podle mytologie může mjolnir používat pouze Thor a jeho syn Magne. (Nautilus06)
  • V epizodě Magne (David Stakston) přivolá mjolnir do ruky, ale podle mytologie k tomu potřebuje rukavici. Toto si tvůrci vypůjčili z Marvelu. (Nautilus06)

Reklama

Reklama