Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý psychiatr Marek (Jaromír Nosek) a farmaceutka Daria (Klára Miklasová) se seznamují přes sociální sítě, ale hned po první osobní schůzce přitažlivá femme fatale Daria zmizí. Marek ji objeví až po několika dnech v psychiatrické léčebně, kde pracuje jeho matka (Jana Šulcová). V rámci své praxe se ujme jejího případu a snaží se rozklíčovat, co se stalo. Nejprve to vypadá, že je Daria opravdu blázen, brzy však zjistí, že si s ním možná jen trochu zahrává. Nebo je to jinak? Dariu s Markem někdo sleduje a nový soused Taz (Paul Louis Harrell) jim pomůže „ztratit se“ na vzdálenou biofarmu, kde žijí lidé, kteří nechtějí či nemohou být součástí dnešní společnosti. Žije tam i profesor (Jiří Schmitzer), který tvrdí, že se jedná o hru mocných a že se Daria, úspěšná ve farmaceutickém výzkumu, znelíbila některým lidem… (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (106)

Hollohlaway odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se Braku. Omlouvám se v podstatě všem filmům, kterým jsem vytýkal, že děj nemá hlavu ani patu.Tento film povznesl tento výraz na naprosto jinou úroveň. Mizerné postsynchrony a dabing některých postav jsou už asi detail. Jediná pozitivní věc je skutečně hezká hlavní hrdinka, která se navíc předvede ze všech stran, ovšem ani ta nestačí ani na jednu hvězdu. Wtf všechno. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Já jsem teda chtěl vidět jinou Dariu, ale budiž. Co tedy k tomu říci? Asi první bych napsal, že to je přestřelený. Ze začátku to ještě jde, ale postupně se to drásá stále výš až kamsi k patám současné brakové produkce města andělů. Najde se tam zajímavá scéna, vizuální nápad, dobrý herecký výkon. Nějak ale nikoliv ústřední dvojice, jejíž účinkování bylo místy toporné. A navíc je vše dobré utopeno v plytkých dialozích a vycpáckách. Nedaří se budovat příběh a nekonzistence napříč filmem jen doplňuje jeho zmatenost. Některé pasáže jsou vyloženě až jako kdybych sledoval videoklip, jiné jako epizodka z nějaké vaší oblíbené telenovely. Kdyby ten konec nebyl spíš vysvobozením, asi by mě ale potěšil. Rozhodoval jsem se mezi jednou a dvěmi ale na jednu je to i tak moc dobrý. ()

Reklama

3DD!3 odpad!

všechny recenze uživatele

Bizarní český thriller, který nedává smysl a scenárista to moc dobře ví, jinak by si poslední scénou, tou s odhaleným levým ňadrem chrnící Miklasové, nad zpraseným příběhem takhle amatérsky neumyl ruce. Herecké výkony jsou slabé, Nosek je vyloženě na pěst, ale při tak špatném scénáři je to asi jedno. Hartova kamera je ovšem profesionální, nasvícení scén a celková výprava je na český film výjimečně dobrá. Škoda peněz a práce těch talentovaných lidí na takový paskvil. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

"-S T E A M P U N K -Jo, to je divná komunita." Divnej film a né v tom dobrym. Vizuálně je to pěkné a držím režisérovi palce, aby podobně stylově udělal film, který dává alespoň trochu smysl. Ale snaha být cool v každé scéně a v každém hlášce je ftipná. A "erotické" scény jsou ehhhh.... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Těžce ujetá záležitost, která reálně nedává vůbec žádný smysl, což podtrhují i sami tvůrci závěrem filmu, který do poslal ještě víc do kytek, než byli předchozí části filmu. Nevim, co chtěli tvůrci filmem říct, asi snaha o nějaký artový thriller, přeskakující mezi Lynchem a Fincherem, jenže se ukázalo, že tvůrci jejich kvalit ani zdaleka nedosahují a když si hrajete na plagiátora, tak to dopadne asi přesně takhle. Dívím se výstupům některých známějších jmen ve vedlejších rolích, že mají toto zapotřebí. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Zemřela Jana Šulcová

Zemřela Jana Šulcová

29.07.2023

Ve věku 76 let opustila pozemské jeviště a plac jedna z nejoblíbenějších hereček 70. a 80. let Jana Šulcová. Už jako dítě navštěvovala Dismanův rozhlasový dětský sbor, účastnila se školních… (více)

Reklama

Reklama