Reklama

Reklama

Temný dům

  • USA The Night House (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Beth (Rebecca Hall), která se vzpamatovává z nečekané smrti svého manžela, zůstává sama v domě u jezera, který pro ni postavil. Začíná však odhalovat jeho znepokojující tajemství a je odhodlaná je rozluštit. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (203)

Ant 

všechny recenze uživatele

Naprosto vynikající psychologický horor, který popravdě stojí na ramenou Rebeccy Hall, kterou svou expresivní tváří dokáže z každé scény udělat děsivou emocionální podívanou. Film začne jako klasická duchařina, ale postupně se to mění ve studii zármutku a narušené psychiky. Nejlepší je, že až do konce nevíte, jestli to není vše jen výplod zkroušené mysli hlavní postavy. Extrémně skvělá práce se zvukem a nápadité vyobrazení hlavní hororové myšlenky. Konec filmu mě bude asi ještě dlouho děsit. ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ natrafím na film, ktorý sa odohráva v dome pri jazere (narýchlo si spomeniem na Lake House, The Amityville Horror) skoro s určitosťou viem, že to bude niečo pre mňa. The Night House od začiatku budoval napätú atmosféru, a aj napriek tomu že nejaké veľké lakačky sa nekonali, dostalo ma to. Koniec bol pre mňa artový a dychberúci. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Nezapĺňaj prázdnotu temnotou.“ Spočiatku veľmi dobré. Povedal by som síce, že také... hm... klasické. Ale inak skutočne plnokrvná atmosféra, príjemne pomalé tempo, inteligentné scény (pokec s mamou nezodpovedného žiaka) a sympatické (pokec s kamošmi pri pive, chápavý sused). A samozrejme parádna výprava husto zalesnenej oblasti s jazerom, kde sa iba kde-tu nachádzajú v húštine roztrúsené, rafinovane schované domy, v ktorých možno niekto býva a možno v nich žije len temnota. Akonáhle sa ale začne zamotaný scenár rozlietať, prestávate sa baviť. Od Davida Brucknera sa mi oveľa viac páčil Rituál (podľa knihy Adama Nevilla). ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, ktorého hodnotenie odráža jeho kvalitu, silné 3* či slabšie 4 ktoré sa objavujú u mojich obľúbených užívateľov sú naozaj obrazom presvedčivého výkonu hlavnej hrdinky a nie úplne domysleného scénara. Nič čo by mi vyrazilo dych a opäť spokojnosť s tým že ani na tento film sme do kina nakoniec nešli. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Strašit ve filmu není vůbec snadná disciplína a umí to vlastně jen pár režisérů. Jsem moc rád, že si do této skupinky můžu přiřadit Davida Brucknera. Temný dům je spíše napínavým hororových thrillerem, ve kterém hlavní hrdinka zjišťuje okolnosti manželovy sebevraždy a kdo byl vlastně zač. Ještě teď, když píšu tyto řádky mi naskakuje slušná husina. 80% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama