Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Nikedy by rodicia mali povedat nie. Mami, mozem si skratit meno na tri pismenka? Mami mozem si natocit film, kde si budem robit co chcem? Mami bola to sice uplna blbost ale mozem spravit este sibnutejsie pokracovanie? Mama nevedela povedat nie a preto sa Joseph McGinty Nichol nazval McG a natocil pokracovania dost uletenej Babysitterky. Ako spravna dvojka, je tu vsetkeho viac. Okrem zmyslu. Zmysel tu nedava nic. Fuck logic, stat sa moze hocico, co McGho napadlo. Pozrel som si to hlavne kvoli Jenne Ortega, ktora ma bavila vo Wednesday. A musism povedat ze tento uleteny gulas bol solidne guilty pleasure. Ak sa vam pacila jednotka, ale mali ste pocit, ze sa to este drzalo pri zemi a znieslo by to viac hovadin? Potom si pozrite dvojku, inak nie. Ale Ken Morino, Robbie Amell a Chris Wylde su zas top. 3* ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že takýto štýl filmov mi celkom sedí pokračovanie The Babysitter zaostalo za mojim očakávaním. Je pravdou že sa vo filme našlo dosť dobrých momentov, ale minimálne 15 minút by bolo možné vystrihnúť bez toho aby sme o niečo prišli. Aj vďaka dobrej hudbe to malo nábeh aspoň na 3*, ale rozhodujúci moment prišiel 14 minút pred koncom - Black power bitch. Ako inak, Netflix. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel se jedná o zbytečné pokračování co parazituje na úspěšné jedničce. Spoilery kdo neviděl jedničku nečtěte Celá myšlenka, že všeci z jedničky přežily a těla se nenašly ještě budiž (asi se vypařila i krev dejme tomu) , ale teď přijdou hodně velké chyby kdo ji viděl ví, že tam umřelo několik policajtů ani jejich těla se nenašly a navíc předtím než zemřeli měly hlášení, že jsou v Coleově domě tak, že oni tam podle dvojky šly a zmizely a dva roky nikomu nechyběly? Další věc Dee tam v tu noc měla hlídání umřela (zmizela) a rodičům Coleho případně policajtům co to vyšetřovaly to nepřišlo divné ani ji nikdo nehledal? Ani ten konec nedává smysl jelikož ten plán je vyloženě na náhodu a spoléhá na to, že někdo zasune do určité doby navíc s holkou co je od začátku divná. Nové postavy jsou tragické (celá ta nová parta co ho honila měla potenciál bohužel se to zmohla na přizdisráče) a nejhorší je humor (Coleův táta a Melanin táta) 60 procent ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(5.5/10). Musím se přiznat, že jsem se bavil teda více než u prvního dílu. Bylo to možná navrácením známých tváří, které jsem z nějakého nepochopitelného důvodu viděl rád na obrazovce. Každopádně vůbec nechápu režiséra.. Proč vůbec dělal tenhle druhý díl? To podle mě ani on sám neví.. Zřejmě to byl hit v roce 2017, tak chtěl Netflix ještě trochu podojit tento krvavý a ujetý nářez plný krásných hereček na které se fakt pěkně koukalo. Scénář raději komentovat nebudu, protože bych si to s těmi hvězdami ještě rozmyslel. Jde jen a pouze o průměrnou podívanou, kde se pobavíte nad režisérovou ujetostí, uslyšíte pár solidních hitů a skvěle se u toho vypne mozek. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvělý mix hororu a komedie. Druhý díl by nemohl být snad víc odlišnější. McG už neprolíná výborné komediální vsuvky s prvotřídním slasher hororem ale všechno jen degraduje do debilní parodie a absolutně se nesnaží o nějakou atmosféru. Ze solidního zábavného hororu se tak dvojka stala jen přiblblou komedií do které Netflix nasypal kurevsky málo peněz, takže efekty jsou opravdu příšerný a prostředí neskutečně vizuálně odpudivé, papundeklové a studiové. Kdyby se to aspoň technicky drželo jedničky, ale bolely mě z toho normálně oči. Zasmál jsem se asi 3x a ocenil jsem docela slušný konec, ale jinak o proti úžasnýmu prvnímu dílu fakt zkurvená tragédie.40%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama