Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

DavidHolub 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce bohužel přichází trapná, nereálná, zbytečná dvojka... Byla to naprostá kopie jedničky, některé podobné scény se tam vyskytly. Skvělá Samara Weaving, tam byla jenom chvilku a to na konci... Ještě k tomu ten konec stál za nic. Pro mne obrovské zklamání a prosím už ne, další díly. 30% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Dost slabý oproti jedničce.Ta byla zábavná ve všech směrech.Zato pokračování je málo vtipný, kulisy působěj děsně papundeklově, a vlastně sem skoro čekal že na mě vyskočí Čtvrtníček z filmu Poslední plavky.Netflix působí jako vrah hranýho filmu.Začíná to od něj mít všechno nádech jak blbý epizody seriálů.Zrušte tu firmu někdo.30%. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Cole od jednotky dosť vyrástol, no partička vrahov sa mu znova postaví do cesty. Babysitter 2ka je u mňa na podobnej úrovni ako jednotka, čiže nič moc. Vtipné momenty by som spočítal na prstoch jednej ruky a väčšinou sa s humorom až príliš tlačí na pílu. Čo stojí za pozornosť sú však vymazlené killy postáv. Tie naozaj stoja zato a napríklad spôsob odchodu Belly Thorne z plátna len tak nezabudnem. Soundtrack ušiel a pár piesní sadne k momentom na plátne dokonale. Dejový twist v závere spojený s krátkym cameom Samary Weaving mi prišiel dosť hlúpy a nelogický(ostatne tých nelogickostí v deji bolo v tomto sequeli viac). Samara všeobecne chýbala, postava Melanie ktorá ju nahradila je oproti nej dosť otravná a neznesiteľná. Na druhej strane shirtless Max, či Hana Mae Lee bavia stále. Celkovo teda príliš nasilu "vtipná" hororová komédia cielená na teenagerov s pár obstojnými momentami. Fakt je to rovnaké ako jednotka... 40% ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Ještě víc ujetější než předchozí krvavé hody v baráku. Tady to lítá hlava nehlava, hektolitry krve stříkají kolem, ale minulý díl byl přeci jen o něco zábavnější. A bylo tam víc Samary Weaving. Výplach hlavy zábavný, odreagování zábavný, ale logiku v tom nehledejte. Postavičky se totiž střídavě objevují a zase mizí bez logiky věci. McG se tu definitivně urval z řetězu. 55% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že takýto štýl filmov mi celkom sedí pokračovanie The Babysitter zaostalo za mojim očakávaním. Je pravdou že sa vo filme našlo dosť dobrých momentov, ale minimálne 15 minút by bolo možné vystrihnúť bez toho aby sme o niečo prišli. Aj vďaka dobrej hudbe to malo nábeh aspoň na 3*, ale rozhodujúci moment prišiel 14 minút pred koncom - Black power bitch. Ako inak, Netflix. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno