Reklama

Reklama

Gangs of London

(seriál)
Trailer 1
Velká Británie, (2020–2023), 24 h 31 min (Minutáž: 49–87 min)

Hrají:

Joe Cole, Ṣọpẹ́ Dìrísù, Michelle Fairley, Colm Meaney, Lucian Msamati, Paapa Essiedu, Brian Vernel, Pippa Bennett-Warner, Mark Lewis Jones, Jing Lusi (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Město Londýn je zmítáno bouřlivými boji mezinárodních gangů, které mu vládnou, a náhlým vzduchoprázdnem, které vznikne, když je zavražděna hlava nejmocnější londýnské zločinecké rodiny. (SkyShowtime)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (131)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Čím dále seriál pokračuje, tím méně zajímavé to je. Začátek výborný, ke konci už jsem se v tom ztrácel, nebavilo mě to a přišlo mi to zbytečně moc upovídané. Souboje a akce výborná, přírodně surová a krvavá, ale i s tou se tady nesmyslně šetřilo. Kvalitní seriál, ale za mě promrhaný potenciál. Souhlas s komentáři: Ouwen a Lacike ()

WinstonS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do pátého dílu naprosto úžasná podívaná, potom to ale bohužel šlo... jak to říct... do prdele a ani slušný závěr už nepomohl. Škoda, že Evans nerežíroval všechny epizody. Měl jsem trochu problém i s hlavním představitelem (Shawn), vůbec mi tam neseděl. Jinak ovšem casting výborný. P.S. Dobré mafiánské ságy už se dnes moc netočí, takže pro fanoušky Scorseseho, De Palmy či Coppoly víceméně povinnost. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Prostě wow! Tohle jsem nečekal. Rukopis Garetha Evanse tam jde dost vidět. Po Raidech je z něj hvězda, a tak si zkusil natočit i seriál z prostředí londýnského podsvětí. Je to dost dobře udělané. Akce tam moc není, ale když je, tak pořádná. Po smrti hlavního bosse vzniká menší chaos. Syn chce zaujmout jeho místo a byznys se začíná hroutit. Všichni se snaží najít jeho vraha. Je nám představeno několik hlavních postav a je tam i pár známých herců. Taky se tam skvěle pracuje s kamerou. Kupodivu to není jen o akci, ale má to i dost propracovaný příběh. Sledujeme boj o moc mezi jednotlivými mocenskými skupinami a zároveň se pomalu dostáváme pod pokličku tomu, kdo vlastně tahá za nitky. Akce je neskutečně promakaná a jsou tam věci, co jsem zatím neviděl. Uvidíme, co bude dál. "Podívej se z okna." ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Cinemax se vrací do formy ... a nemohl si vybrat lepší režiséry jak Gense a Evanse. Evans naděluje áčkovou brutální akci, kde si vyloženě hraje s každým záběrem a Gens jde v jeho stopách, minimálně co se brutality týče. Jen je převeliká škoda, že vyčerpali skoro celý rozpočet na prvních pět dílů a zbylé 4 už se jelo nejspíš na úvěr. Upřímně doufám, že druhá řada bude mít o dost větší budget, jelikož tohle je fakt pecka, která si zaslouží každý cent ! ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Zvláštní hybrid typicky televizní britský gangsterky a hyperbrutálního stunt porna. Seriálu hodně škodí to že divák ví kdo koho zrovna vojebává a sledovat postavy jak se samy šnečím tempem sunou k pravdě pak prostě neni moc zábavný. Naštěstí akce je nadupaná a přestřelka v pátým díle je jedna z nejšílenějších co jsem kdy viděl. ()

Galerie (349)

Zajímavosti (6)

  • Seriál je založen na méně známé stejnojmenné videohře, která vyšla na PSP. (radecacek)
  • V epizodě několikrát zazní píseň „Only You“ od The Platters. (Duoscop)

Související novinky

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

Režisér Raidu a Tom Hardy míří na Netflix

20.02.2021

Gareth Evans má za sebou dva fantastické akční snímky Zátah 1 a 2 a taky povedený seriál Gangs of London. Teprve nyní se ale zdá, že jeho kariéra začne stoupat – uzavřel totiž exkluzivní smlouvu s… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

O čem by byl třetí Raid?

O čem by byl třetí Raid?

24.04.2020

Velšského režiséra Garetha Evanse budou diváci nejlépe znát díky jeho výraznému zápisu do akčního žánru v podobě snímku Zátah: Vykoupení (The Raid). Nejenže režisér posunul hranice choreografie… (více)

Reklama

Reklama