Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (420)

juta 

všechny recenze uživatele

Ono se to nezdá na první pohled, ale Chůva je velmi povedený sitcom. Řekli byste, že se s chůvou, která touží po svém zaměstnavateli už od první série nemůže být stejná kvalita od začátku do konce, ale kvalitně je to stále na stejném levelu v každé sérii. Dokázala mě rozesmát v každém díle a to je co říct. Klobouk dolů, takže si zaslouží lepší čtyři! ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Kouzelný a zábavný sitcom. Nejzábavnější postavou je kouzelný sluha Niles, jehož sarkastický suchý humor má větší zásluhu na čtyřech hvězdičkách než samotná titulní postava chůvy Fran, čímž ovšem nechci říci, že by postava v podání Fran Drescher byla propadákem. Pokud najdu čas, vždy se na tento seriál s chutí podívám. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Kvůli majordomovi musím dát hodně vysoké hodnocení. Ačkoli nesnáším telenovely a toto je na rozhraní telenovely a sitkomu, je to úžasná sranda a díl od dílu je Niles (Daniel Davis) lepší. Bohužel častým opakováním seriálu v televizi se jeho zábavnost poněkud devalvovala. Ale původní vysílání bylo opravdu kouzelné. Hudba: Timothy Thompson ()

Elyon 

všechny recenze uživatele

Takže jsem konečně dokoukala seriál do konce a musím říct, že je to bomba! Hrozně se mi líbilo, že se v seriálu objevila moje oblíbená Whoopi Goldbergová a jiné hvězdy. A ostatní? Největší machři tady jsou stará, zapomětlivá Yetta Rosembergová a sluha Niles. Tihle dva jsou neuvěřitelní hláškaři a každé jejich slovo stojí za to. Nejvíc mě baví narážky Nilese na C.C. Jaké překvapení pro mě bylo, když jsem viděla epizodu s jejich první pusou?:D Wow, vůbec jsem nečekala, že právě tihle dva skončí spolu. Navíc mám pořád výtlem z toho jeho legendárního nájezdu v trenclích:D A zbytek rodiny je bezvadnej. Chudák Fran, mě by hrozně vadilo, kdyby mě máma neustále nutila do svadby. Dalo se očekávat, že nakonec bude s Mexem. Děcka jsou v pohodě, hlavně ta malá...jakže se vlastně jmenuje? Jo..počkat...Grace! No co, C.C. si je taky všechny nepamatovala:). ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Tak hrozný sitcom to zase není. Sice to nedosahuje takových kvalit jako tady např. zmíněných "Bundovic rodině" aj. podobným seriálům, ale já se aspoň trochu pobavila snad u každého dílu. Gagům chůvy Fran dost zřídka, zato sluha Niles a jeho neúprosný sarkasmus, obvzvlášť vedoucí k neurotické slečně CC Babcock, mě dostával do kolen. Nebo Franina matka byla taky speciálně zábavná. ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Otec Fran Drescher se jmenuje Morty stejně jako otec Fran Fine. Dokonce si v několika dílech zahrál jejího otce a taktéž strýčka Stanleyho. (kamisu)
  • Ve většině seriálů se těhotné herečky schovávají za růné předměty nebo jsou natáčeny vsedě, aby to na nich nebylo znát. Ovšem když byla Lauren Lane (C.C.) těhotná, producenti se nepokusili její těhotenství nijak schovávat nebo jakkoliv vysvětlit její rostoucí bčicho. Výjimkou byla jedna epizoda, kde C.C. zmíní Show Jerryho Seinfelda, kde se Elaine schovávala za různé předměty, aby zakryla své těhoteství, a sama se začne také za některé předměty schovávat. (HappySmile)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama