Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Coben je jedním z mých oblíbených knižních autorů, na seriálové zpracování Cizince jsem se strašně těšila a jsem strašně ráda, že mě nezklamalo! Chválím výběr herců, tak nějak splnili moje očekávání. Navíc Richard Armitage je (aspoň pro mě) strašnej sympaťák. Celý to tak pěkně plynulo, ani jeden díl jsem se nenudila. Skvělá práce! ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 % Celkem překvapivá minisérie, u které jsem nečekal, že mě tak vtáhne. Má to rychlé tempo, přesto zvraty dávají smysl. Nebojí se ale ani zpomalit a zapůsobit na emoce. Pár věcí jsem při sledování uhodl, ale jinak je to krásně zamotané, ale na konci vše do sebe zapadne. Překvapení a spokojenost. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Krimipríbeh je napínavý a nudiť sa nebudete. Príbeh ako z Twin Peaks, keďže postupne budete upodozrievať všetkých a záver vás pravdepodobne prekvapí. Vyčítam mu však veľké množstvo logických chýb pri vyšetrovaní. DC Ross je len figúrka, hrajúca sa na detektíva a jeho „hlášky“ sú mimo, aj keď sa časom posunie vpred. DC Katz (Paul Kaye) by mal v budúcnosti dostať úlohu v nejakom dobrom horore. Dokonalý život je len ilúzia. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mysteriózní krimi minisérie z Anglie, která má sice do reality poměrně daleko, ale nakonec si jí užije snad každej divák, pokud bude ochotnej tolerovat náhody nebo pár nelogičností, na který se příběh spolíhá. Aspoň já jsem byl při sledování docela napjatej a vždycky jsem očekával, co se stane nebo spíš vysvětlí v dalšim díle, jelikož jednotlivý díly občas končily nějakym mindfuckem. Samotný rozuzlení zmizení pani Priceový bylo vcelku prozaický, ale scénáři se dařilo kolem jejího zmizení vytvářet správnou mysteriózní atmosféru. Kromě toho jsem taky ocenil neokoukanej casting. Po technický resp. filmařský stránce by se možná dalo leccos zlepšit, ale i tak jsem s výsledkem nad očekávání spokojenej, čtyři slabší hvězdy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

budu si muset od Cobena konečně něco přečíst,protože jestli jsou jeho knihy stejně dobré/lepší jako seriály podle nich,musí to být velká paráda.Stranger podobně jako Safe dva roky zpátky servíruje napínavou podívanou,která nejen že dobře vypadá a má sympatické herce,ale tím jak pomalu odkrývá jednotlivá tajemství a kupí zvrat za zvratem drží veškerou divákovu pozornost a vyloženě nutí tohle slupnout za jedno odpoledne.Samozřejmě by se tomu dala vyčítat ta ohromná hromada zvláštních náhod a skvělých načasování,ale o tom to primárně není.Velká spokojenost podobně jako u Safe...85% ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Paul Kaye hrá policajta Patricka Katza. Použil priezvisko svojej skutočnej manželky - Orly Katz. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa začalo v marci 2019 v Manchestri. Ďalšie scény boli potom natočené v Bury a Boltone v apríli a v Stockporte v júni 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama