Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Od tohoto jsem čekal asi nejméně a dostal jsem toho nejvíc. Armitage je podle mne strašně slaboučký herec, nezvládl roli Thorina a nikdy mu herectví nevěřím, i ve Strike Back byl hrozně cringe, ale....... Tady si to docela dával! Čekal jsem od toho natahovačku ohledně nevěry hlavní postavy a tajemné ženy co ho vydírá, což jsem myslím jednou viděl ve filmové verzi s Glenn Close, tohle z trailerů působilo podobně. Ale bylo to uplně jiné a hrozně zábavné, opravdu jsem se tu těšil na každý další twist. Bavila mne snad každá vedlejší postava, bylo to správně zamotané. Hlavního viníka jsem sice odhadl předčasně, ale i tak to bylo příjemně vypointované. Velmi překvapila OBrienová z Panství Downton a skvělá byla i příští Rudá Sonya.  Koukám, že na csfd to z místních ohodnotil jenom duro a okkac, velká chyba! 8,5/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál s vysokým tempom od začiatku do konca, až sa chce povedať, že by sa tu zišli jedna- dve epizódy navyše, aby to nepôsobilo miestami možno trochu uponáhľane. Čo je mimochodom na adresu súčasnej seriálovej nadprodukcie, kde sa naťahuje, čo sa dá, veľký kompliment. Inak ide o takú neradostnú úvahu nad stavom manželstiev v západnej spoločnosti, kedy sa za fasádami veľkých rodinných domov odohrávajú veci okolím nevidené a tak v skutočnosti vyššia stredná trieda vzbudzuje iba závisť, ktorá nakoniec nie je ničím reálnym opodstatnená. Podvádzanie, nemanželské deti a klamstvá. A v prvom rade tajomstvá, ktoré by mali zostať utajené. Ale je to tak správne? Cudzinka urobila na túto tému celkom brutálny sociálny experiment a aký je výsledok, sa dozviete v ôsmich, kvalitatívne veľmi vyrovnaných, epizódach tohto napínavého seriálu. ()

Reklama

rizek2 

všechny recenze uživatele

Harlan Coben napsal solidní thriller pohrávající si s kostlivci ve skříni, kteří, když se dostanou na světlo světa, zlikvidují iluzi dokonalého života. To se přesně stane právníku Adamovi, jemuž neznámá žena (v knize muž) v baru prozradí tajemství o jeho manželce a zmizí. Kdo četl předlohu, bude u seriálu asi překvapen, že scénář, na kterém autor spolupracoval, doznal celkem dost změn. Prostor dostaly nové dějové linie, některé postavy se chovají úplně jinak a v mnohých momentech oproti knize nezůstal kámen na kameni. Přesto je Cizinec napínavá podívaná plná zvratů, i když jich ve finále je až zbytečně moc. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Páčil sa mi dej a tempo, ktoré neboli nudné, pekná kriminálna zápletka, sympatickí herci. To mi v podstate stačí. Ale na rozdiel od hlavnej postavy nebudem odsudzovať toho starého pána, ktorý zabil ženu. Ja na jeho mieste by som tú kurvu zabila už dávno. Na staré kolená skončiť vo väzení - to prajem iba nacistom. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Blbostmi zbrázděný, jinak velmi zajímavý námět. Vyděračka, která vstupuje lidem do života a odhaluje jejich tajemství. Někoho minulostí vydírá, někomu tvrdí, že chce pouze odhalit pravdu o tom, s jakým vejlupkem ctností to vlastně sdílí domácnost. A co když vás ta pravda nezajímá? Tak máte smůlu, protože vyděračka vám bude klepat na dveře a přesvědčovat vás o tom, že ten, koho máte rádi je padouch a vy s ním nemůžete zůstat! Prostě nemůžete! Je to její plán? Má to nějaký hlubší smysl? Nemá....Ohání se morálkou a ušlechtilou myšlenkou, přitom sama ničí životy a zapříčiní smrt několika lidí. Takže my vlastně v tomto seriálu sledujeme, jak se lidé postaví tváří v tvář faktům odhalení jejich minulých činů, nebo činů jejich blízkých. Sledujeme, jak se vše posere a nic nevychází podle plánu, protože ona "ušlechtilá" vyděračka není nic víc, než hloupá husa, která netuší co vlastně dělá. A jakmile vám to dojde, jako mně seriál okamžitě ztratí na hodnotě. K tomu všemu to obsahuje tolik chyb a nelogických kroků, že mi nešlo se přes to přenést. A ten konec - to vrcholné odhalení a následné smíření se s fakty je vyloženě bizarní. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (6)

  • Úvodná ústredná pieseň je „Monster“, ktorú napísala a hrá írska skupina Walking on Cars. (Arsenal83)
  • Natáčanie sa začalo v marci 2019 v Manchestri. Ďalšie scény boli potom natočené v Bury a Boltone v apríli a v Stockporte v júni 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama