Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem tip na Cizinku a omylem jsem zkouknul Cizince. Nelituju, bylo to zajímavý kino, jenom jsem pořád čekal, kdy se ukáže, že jsou mulatka a blonží návštěvnicemi z budoucnosti. To byla jediná informace, kterou jsem měl o Cizince, že je to o cestování v čase. Takže mě to mátlo fakt celých 8 dílů, nekecám. 😊 No nic. Takže jsem si do toho přidal jeden dramatickej prvek navíc a kdo z vás to viděl, tak tušíte, že už jsem jich tam měl s takovou opravdu požehnaně. Jsem rád, že se pointy odhalovaly postupně, že to na sebe nakonec všechno nenapráskal Franta Vomáčka zahradník, i když to k tomu už už spělo. V malé míře se to tady odehrálo, ale dalo se to snést. Druhá moje výhrada se týká slabší kamery, dál už bych ale jenom chválil. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Krimipríbeh je napínavý a nudiť sa nebudete. Príbeh ako z Twin Peaks, keďže postupne budete upodozrievať všetkých a záver vás pravdepodobne prekvapí. Vyčítam mu však veľké množstvo logických chýb pri vyšetrovaní. DC Ross je len figúrka, hrajúca sa na detektíva a jeho „hlášky“ sú mimo, aj keď sa časom posunie vpred. DC Katz (Paul Kaye) by mal v budúcnosti dostať úlohu v nejakom dobrom horore. Dokonalý život je len ilúzia. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mierne nadpriemerny krimi serialik odohravajuci sa v mensom anglickom meste. Neskutocne sa to uzli prakticky az po 6tu cast. Sem-tam vyslovene absurdnosti. (ktore davaju zmysel az v poslednych epizodach) Par dielov je lepsich, vacsinou vsak priemer, ktory neurazi, a ak divak "prilis nepremysla" moze celkom zabavit. Ano, je to casto naivne a skratkovite, ale ak momentalne nemate rozpozerane nieco ine, kludne tomu dajte sancu. Par znamych tvari z inych serialov, ale v celku voci herectvu, ci technickej stranke nemam vyraznejsie vyhrady. Len ten scenar nie vzdy sedi....no. ;) ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

No, opět se na Netflixu objevilo NĚCO. Jak to tak nevinně začalo, tak to brutálně končí. Tady je třeba se zamyslet jestli říct něco někomu, protože si myslím, že něco vím, protože to může být zavádějící, poněvadž každý počátek má nějaké pokračování a konec je nakonec úplně někde jinde. No rozhodně hodně zajímavé a hlavně k zamyšlení. Za mě 85% ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Neodolala som a hneď, ako som na Cudzinca naďabila, musela som sa do neho pustiť. Vidieť Richarda Armitagea a to hneď v ôsmich dieloch za sebou to musí byť proste Monte Carlo! Lenže ako časti pribúdali moje nadšenie postupne opadalo. Richard Armitage OK, ale tak zase odtiaľto potiaľto. Keby to zosekali do šiestich častí myslím, že by to malo lepší spád, ktorý mi v závere už veľmi chýbal. Takto to bol pre mňa len jeden z mnohých, no až na toho Richarda samozrejme... ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Paul Kaye hrá policajta Patricka Katza. Použil priezvisko svojej skutočnej manželky - Orly Katz. (Arsenal83)
  • Úvodná ústredná pieseň je „Monster“, ktorú napísala a hrá írska skupina Walking on Cars. (Arsenal83)

Reklama

Reklama