Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Adam Price žije pro rodinu. Spletitá síť tajností ho ale přinutí, aby začal zoufale pátrat po pravdě o lidech, kteří mu jsou nejbližší. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nie, nie je to thriller, ktorý by sa snažil byť realistický a uveriteľný v štýle "toto sa naozaj mohlo stať!". Nemohlo, pretože je to spletenina mnohých kriminálnych podzápletok, ktoré sa šialene vŕšia jedna na druhú, cez rôzne náhody sa vzájomne ovplyvňujú a prichádzajú so zvratmi skoro až v štýle znamínka velikosti mexického dolaru. Ale ak pristúpite na tú žánrovú hru, tak je to scenáristická lahôdka a klobúk dole pred tvorcami (či skôr pred Harlanom Cobenom, autorom predlohy). Niečo tak domotané, a pritom stále dokonale prehľadné a ani na minútu nestrácajúce tempo a divákovu pozornosť, sa len tak nevidí. A čo ma prekvapilo najviac, Armitage tam dobre hrá. Ale že fakt dobre, až si poviete, ako presvedčivo to dáva. Čo je fajn, lebo v Hobitovi bol podľa mňa úplne najhorší z celého ansámblu a ani inde ma zatiaľ nepresvedčil. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 % Celkem překvapivá minisérie, u které jsem nečekal, že mě tak vtáhne. Má to rychlé tempo, přesto zvraty dávají smysl. Nebojí se ale ani zpomalit a zapůsobit na emoce. Pár věcí jsem při sledování uhodl, ale jinak je to krásně zamotané, ale na konci vše do sebe zapadne. Překvapení a spokojenost. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem tip na Cizinku a omylem jsem zkouknul Cizince. Nelituju, bylo to zajímavý kino, jenom jsem pořád čekal, kdy se ukáže, že jsou mulatka a blonží návštěvnicemi z budoucnosti. To byla jediná informace, kterou jsem měl o Cizince, že je to o cestování v čase. Takže mě to mátlo fakt celých 8 dílů, nekecám. 😊 No nic. Takže jsem si do toho přidal jeden dramatickej prvek navíc a kdo z vás to viděl, tak tušíte, že už jsem jich tam měl s takovou opravdu požehnaně. Jsem rád, že se pointy odhalovaly postupně, že to na sebe nakonec všechno nenapráskal Franta Vomáčka zahradník, i když to k tomu už už spělo. V malé míře se to tady odehrálo, ale dalo se to snést. Druhá moje výhrada se týká slabší kamery, dál už bych ale jenom chválil. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mierne nadpriemerny krimi serialik odohravajuci sa v mensom anglickom meste. Neskutocne sa to uzli prakticky az po 6tu cast. Sem-tam vyslovene absurdnosti. (ktore davaju zmysel az v poslednych epizodach) Par dielov je lepsich, vacsinou vsak priemer, ktory neurazi, a ak divak "prilis nepremysla" moze celkom zabavit. Ano, je to casto naivne a skratkovite, ale ak momentalne nemate rozpozerane nieco ine, kludne tomu dajte sancu. Par znamych tvari z inych serialov, ale v celku voci herectvu, ci technickej stranke nemam vyraznejsie vyhrady. Len ten scenar nie vzdy sedi....no. ;) ()

Kienast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvěle odsýpající krimi/mystery příběh, kde největší problém vidím v tom, že se tam naráz začne odehrávat hrozně moc věcí najednou, jakmile ale autorům přistoupíte na jejich hru, určitě se nudit nebudete. Konec každého dílu vas donutí pustit okamžitě další díl. Herci jsou skvělí, obzvlášť cením Hannah John-Kamen, která je sexy a zároveň tajemná. Seriál vás chytne a nepustí v úplném závěru seriálu jsem ani nedýchal (to se mi často nestává) 8/10 ()

Galerie (61)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie sa začalo v marci 2019 v Manchestri. Ďalšie scény boli potom natočené v Bury a Boltone v apríli a v Stockporte v júni 2019. (Arsenal83)

Reklama

Reklama