Reklama

Reklama

Blade Runner: Black Lotus

(seriál)
  • USA Blade Runner: Black Lotus
Trailer 2

Epizody(13)

Obsahy(1)

Animovaný seriál odehrávající se 17 let před dějem filmu Blade Runner 2049. Los Angeles 2032. Mladá žena se probouzí bez vzpomínek a se smrtícími schopnostmi. Jediným vodítkem je uzamčené datové zařízení a vytetovaný černý lotus. Aby našla pravdu o své ztracené identitě, musí dopadnout lidi zodpovědné za její brutální a krvavou minulost. (Arigato)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (11)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Zanimovaný Blade Runner, který hledí tenokrát ve prospěch druhé strany (Replikantů). Příběh je takový prazvláštní a jednoduchý (klišovitý) o honbě za pomstou, což bych možná bral, ale obecně je to takové naskriptované, jako kdybych koukal na zfilmovanou hru, jen chybí ovládání a quick time eventy. Navíc tomu hodně přispívá i 3D animace, která není úplně úžasná, kdy místy jsou pohyby postav takové opravdu prkenné nebo obličejová mimika naprosto přehnaná. Na druhou stranu se jim ale velice povedly souboje, které byly plynulé a dramatické (především ten první velký souboj v tom domě policajta byl úžasný). Když už jsem načnul postavy, tak většina je celkem i zajímavá, ale hlavně jedna postava mi tam přišla kompletně nadbytečná a to detektiv Davisová, která tam vlastně neplnila žádnou důležitou roli a ještě k tomu tam měla jeden celý díl pro sebe, kdy udělaly recap série po 7 dílech ve formě brífinku. Dalším velkým mínusem bych viděl ten konec, který byl podivně otevřeně/uzavřený. Co můžu ale velice pochválit je zajímavý soundtrack. Obecně tohle stojí za jedno shlédnutí, když člověk nemá co sledovat, ale už bych se k tomu nevracel. ()

VashCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina série stála za starou bačkoru, pak to alespoň začlo mít grády a šlo to koukat. Bitky a nějaké to zamyšlení. Nezdá se mi však, že by to bylo něco světoborného. Graficky jsem si občas připadal jako v Maxi Paynovi 1, méně jako v Detroit Become Human. Kulisy téměř okopírováné z Blade Runnera a nic nového zajímavého. Příběhově je to do hry nebo interaktivního filmu super. Ale to podání do seriálu... špatné. Pořád ale lepší než nový GotS 45% ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

Animace jako by z oka vypadla game enginu nějaké 5 let staré hry. Environment se povedl a pokud se přenesete přes topornou animaci postav a strnulou mimiku tváří, možná si užijete vydařenou atmosféru. Příběhově to je to nejlepší z BR roztahané do seriálu. Za mě vhodný doplněk BR universa. Jen bych to dal příště nějakému lepšímu animačnímu studiu. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele

Očividně budu zase v menšině, ale co už. Dokoukáním Blade Runner: Black Lotus jsem dokončil svoji cestu napříč Blade Runner univerzem a musím říct, že jsem byl příjemně překvapen, obzvlášť po tom, co jsem viděl ta hodnocení. Čekal jsem tedy nějakou nudnou, nezáživnou pitomost, která nebude vůbec dávat smysl a nebude mít nic společného s ostatními Blade Runner projekty. Má očekávání byla ovšem vyvrácena, jelikož jsem dostal skvěle odvyprávěný příběh s fajn postavami, geniálním soundtrackem a velmi zvláštní animací. Zvláštní ji nazývám kvůli tomu, že se nemůžu rozhodnout jestli vypadá dobře anebo ne. Většinu času jsem byl ohromen tím, jak to krásně vizuálně vypadalo a někdy jsem měl zase pocit, že to vypadá nedodělaně. Vskutku zvláštní. Hlavní postavu Elle jsem si velice oblíbil stejně jako K z Blade Runnera 2049 nebo Ricka Deckarda z původního Blade Runnera. Bohužel musím strhnout 1 hvězdu za jednu úplně zbytečnou postavu a tou je Alani Davis. Prošel jsem si to celé v hlavě a přišel jsem na to, že kdyby v tom celém příběhu Davis vůbec nebyla, tak by se to odehrálo všechno úplně stejně. A to je celkem smutný, vzhledem k tomu, že byla jednou z hlavních postav. Dále musím zmínit velmi zajímavou linku s Blade Runnery Josephem a Marlowem, kteří měli skvělou dynamiku a více vykreslili to, jaké to vlastně je být Blade Runner a že to není vůbec lehké. Ještě jedna věc, kterou fakt musím pochválit, je akce a choreografie soubojů. Ty byly opravdu boží a skvěle provedené. Hodnocení 8/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dosť sklamanie. Som fanúšikom ak nie vyložene maniakom okolo cyberpunk, steampunk a futuristic vecí, filmov a seriálov, ale nejak extra som z tohto seriálu nebol unesený. Animácia je absolútne úžasná, to áno. Dobré je tiež, že epizódy nie sú 45 minútové ale prevažne 20, takže sa to nikdy zbytočne nenaťahuje, ale i tak si myslím, že príbeh nie je nejak extra zaujímavý a až tak si tam neužijem to futuristic prostredie a scenérie. Uvítal by som viac zamerania na detail. Viac ukážok vecí z budúcnosti ako lietajúce autá či rôzne doplnky do bytu. Asi som zase urobil chybu, že som od toho až priveľa očakával a vyložene slintal pri sťahovaní prvej epizódy. Škoda. Ale mohla by byť 2.séria. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama