Braden KingScénář:
Elizabeth PalmoreKamera:
Declan QuinnHrají:
Philip Ettinger, Stacy Martin, Cosmo Jarvis, Michael Trotter, Kerry Bishé, Lili Taylor, Marc Menchaca, Tess Harper, Hannah Barefoot, Ross Partridge (více)Videa (1)
"The Evening Hour" dokopy spĺňa všetky znaky americkej indie drámy, ktoré mi väčšinou sadnú, no v tomto prípade by som povedal, že film absolútne nevie pracovať so svojou atmosférou a dokopy pôsobí len ako zhluk scénok a stretnutí medzi našim hlavným hrdinom a niekoľkými rôznymi ľuďmi. A neustále sa to bude meniť. A potom sa stretnú znovu a budú kecať o niečom atd atd. A kým sa reálne dopracujeme k pointe a pochopíme o čom vlastne film je, a čo chce vypovedať a prejdeme k meritu veci, tak už je trošku neskoro. Je pravda, že v druhej polke si film opäť získal moju pozornosť, no musel som sa pretlačiť obrovskou dávkou scénok, ktoré boli pre mňa len scénkami a reálne mi nehovorili nejaký zaujímavejší príbeh. Postupne sa to vylepší, no ak už niekto medzitým film vypol, nebudem sa mu diviť. Aj tak ale nejde o niečo nové alebo výraznejšie zaujímavé. Ale lepšie ako keby sme tu mali prázdny film o ničom. Som rád, že som to dopozeral, no keby som film tohto roku nevidel, o nič zásadné by som asi neprišiel. Hodnotenie: C+ ()