Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

sator 

všechny recenze uživatele

Jednak je Zdeněk Pohlreich zábavný jednak je to velký dar hospodě a jednak mě zajímá psychologie lidí... 1. díl: Velmi vlídný, ve dvojce velmi přitlačil...*** 2. díl: Já se bavil :-)***. 3. díl: Prima restaurace-vražedný ceny a menu. 4. díl: Pohlreich léčí vztahy... ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

No nevim, jako nový koncept mi to moc nepřijde, spíš jen zrychlený a fejkový k tomu. Dobře, že se v hospodě pohybují kamery kvůli natočení interiéru pro plánovanou rekonstrukci, no dejme tomu. Ale že se jich tam najednou motá několik a hlavně neustále přicmrndávají u jednoho stolu, ty vole to fakt není nenápadný a nikdo si asi neříká, né tady nic netočí. Celkově mi u těch hospod chybí něco jako byl dřív zátěžový test a vyhodnocení. Celý koncept působí, že si vyhlídneme šajze hospodu, uděláme hogo fogo pro lidi a majitel ji dostane kompletně zrekonstruovanou. Zajímalo by mě zákulisí této přestavby (proč, za kolik, co z toho kdo má), neříkejte mi že si prima hraje na dobroděje zdarma. ()

Reklama

Cooller 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe známe všichni a všichni ho máme rádi tak jak je, starej Zdenda to ale zabalil s tim že už nemá na ty lidi nervy a teď je zpět a dělá paradoxně ve své podstatě to samé jen si k tomu přidal 24h deadline a masku na 2u minutovej zaběr... nicméně vzhledem k tomu že to je celý "speed up" tak se chtě nechtě vynechávaji ty podstatné detaily které mě na ano šéfe bavili nejvic a to sice sledovat debilitu těch lidí za pochodu... včetně problémů v kuchyni ať už hygiena nebo nějake vztahy ať už pracovní nebo rodinné....díky tomu se u tohohle jako divák poměrně nudím protože za 24h se ani ten největši hlupák neprojeví jako hlupák obzvláště když mu někdo uděla rekonstrukci a reklamu free... kdyby radši pokračovali ve starém ano šefe bylo by to daleko lepší a to ani nemluvě o tom že zaběry z kamer nevypadají vůbec jako "tajně pořizene" ani když ma na sobě ten převlek... + zaběry z kucyhně ještě dřív než se odhalí? like seriously? vážně mají ten národ za tak tupé stádo opic že nikomu nedojde že to je domluvené a sehrané?.. takhle to je bohužel tak max na 2* ()

ac3r 

všechny recenze uživatele

Zdendo vitej zpatky a diky za dalsi porad a zase aspon za neco co se v te spatne TV da vubec pustit. Jsem docela zklaman, ze se pak nevraci na misto cinu aby zhodnotil zmeny a zda se povedly. Jinak s tim nemam problem, starej dobrej Zdenda nebojic se sprostych slov :-) 5 hvezd kvuli idiotum s odpadama... ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Zdéňa je prostě gastronomický polobůh. Ale ten formát co to jako je? 24 hodin, půlené obrazovky alá kefír Sutherland. To frčelo v době, kdy dvojčata ještě stály. Jak já bych chtěl staré dobré Ano Šéfe. Ale za ty hlášky to stojí: visí to jako šourek nemocného bernardýna, kydáš to tam jak v lékárně :D ach jo prostě klasika. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama