Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

JoSte 

všechny recenze uživatele

První epizoda online: https://prima.iprima.cz/supersef/1-epizoda Moc nerozumím místní záplavě odpadů a hejtů, že je to moc přehrávané, že se to nedá stihnout za 24 hodin a podobně… Reality TV není dokument. Mně se pilot zdál vcelku ok. Ještě je brzo zodpovědně hodnotit, ale na rozdíl od posledních sérií Ano, šéfe! (co pamatuju) tu aspoň zazní i konkrétní tipy a recepty, není to až taková telenovela a je patrná snaha té restauraci v nejkratším čase co nejvíc pomoct. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Takže já se přihlásím do konkurzu, kde mi předělají za 24 hodin restauraci a poradí co a jak. Potom ke mě naskáče několik kameramanů, kteří začnou točit jak já vařím, chodit do mrazáku, pozorovat lidi při obsluze. To mi má připadat normálně a když se tam zjeví Zdenda, tak mám dělat překvapeného? :D Mí zaměstnanci mají ten den ihned 24hodin čas, vůbec nepotřebují za nemocnou babičkou, domů s nákupem, k doktorovi, všichni jsou prostě free. ()

Reklama

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Podle mě to nemá žádný hlubší význam, který jsem v Ano, Šéfe spatřoval. Možná je to taky dobou, kdy už dneska je námět stále stejný... jen zde efekt přestavění putyky je spíše senzace, než-li zlepšování lidí a učení sebezdokonalení. Na závěr ve mě zlepšená hospoda nevyvolává pocit toho, že se tam dopracovali, ale že je do toho natlačili a tomu prostě nelze za 24 hodin věřit. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento formát silně připomíná pořad Jak se staví sen. Není mi jasné, proč je tam ten časový limit 24 hodin. Klidně to mohlo mít alespoň týden, protože naučit personál, který nikdy nebyl v Itálii, vařit italskou kuchyni se nedá stihnout za jeden den. Je zřejmé, že s vedoucím muselo být natáčení předem domluvené, tak proč ta maškaráda. Nejvíc mi na Pohlreichových kuchyňských exkurzích vadí ta špína v restauračních kuchyních. Pokud by to ukázal v televizi a nechal tak, už by mě tam nikdy nikdo jako hosta nedostal. Pracovala jsem v hotelové škole a v naší školní kuchyni by se po směně jak se říká dalo jíst i ze země, tak je to tam nablýskané. Dokonce i strávníci, kteří si berou jídlo sebou domů, musejí mít vzorně čisté ešusy. Je dobře, že takové pořady vznikají, ale není třeba obelhávat diváky falešnou show. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe známe všichni a všichni ho máme rádi tak jak je, starej Zdenda to ale zabalil s tim že už nemá na ty lidi nervy a teď je zpět a dělá paradoxně ve své podstatě to samé jen si k tomu přidal 24h deadline a masku na 2u minutovej zaběr... nicméně vzhledem k tomu že to je celý "speed up" tak se chtě nechtě vynechávaji ty podstatné detaily které mě na ano šéfe bavili nejvic a to sice sledovat debilitu těch lidí za pochodu... včetně problémů v kuchyni ať už hygiena nebo nějake vztahy ať už pracovní nebo rodinné....díky tomu se u tohohle jako divák poměrně nudím protože za 24h se ani ten největši hlupák neprojeví jako hlupák obzvláště když mu někdo uděla rekonstrukci a reklamu free... kdyby radši pokračovali ve starém ano šefe bylo by to daleko lepší a to ani nemluvě o tom že zaběry z kamer nevypadají vůbec jako "tajně pořizene" ani když ma na sobě ten převlek... + zaběry z kucyhně ještě dřív než se odhalí? like seriously? vážně mají ten národ za tak tupé stádo opic že nikomu nedojde že to je domluvené a sehrané?.. takhle to je bohužel tak max na 2* ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama