Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

Dromed 

všechny recenze uživatele

Zdéňa je prostě gastronomický polobůh. Ale ten formát co to jako je? 24 hodin, půlené obrazovky alá kefír Sutherland. To frčelo v době, kdy dvojčata ještě stály. Jak já bych chtěl staré dobré Ano Šéfe. Ale za ty hlášky to stojí: visí to jako šourek nemocného bernardýna, kydáš to tam jak v lékárně :D ach jo prostě klasika. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Dnes už poměrně mimo mísu, jak o život hláškující Zdeněk, jakkoli ustupující ze světel slávy, to má rád očividně horké, ovšem tohle už sám neutáhne.. V souvislostech současných problémů covidkrize, alias Konec číšníků v Čechách, poměrně smutná podívaná, v níž sice zazní několik úderných pravd, zároveň se však ukazuje, že Prima už nestíhá.. ()

Reklama

JoSte 

všechny recenze uživatele

První epizoda online: https://prima.iprima.cz/supersef/1-epizoda Moc nerozumím místní záplavě odpadů a hejtů, že je to moc přehrávané, že se to nedá stihnout za 24 hodin a podobně… Reality TV není dokument. Mně se pilot zdál vcelku ok. Ještě je brzo zodpovědně hodnotit, ale na rozdíl od posledních sérií Ano, šéfe! (co pamatuju) tu aspoň zazní i konkrétní tipy a recepty, není to až taková telenovela a je patrná snaha té restauraci v nejkratším čase co nejvíc pomoct. ()

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit to, že Zdéňa vaří všechny své pořady z menu Gordona Ramsayho, protože to už víme zhruba 11 let, kdy začala televize dávat Ano, šéfe! Budu hodnotit pořad po dvou dílech, které jsou zatím venku. A ano, po prvním pořadu je to vodový vývar. Jak už tu bylo několikrát zmiňováno, trošku mi nesedí ta hra na "inkognito" vzhledem k přítomným kamerám a stejně tak někteří nedokáží dosti předstírat ten "wow" moment překvapení, kdy se Zdéňa "ukáže na place". Hlavně ta snaha hrát si na americkou šou mi trošku křivilo hubu. Je to zhruba takový pocit jako, když si chcete dát hamburger a dostanete sekanou v housce z Globusu. Každopádně dám u mě pořadu ještě šanci. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zdendu mám rád, vždycky jsem jeho pořady a díly Ano, šéfe! sledoval a bavilo mě to. Je člověk na svým místě, umí vařit, umí zajistit komplet chod restaruace atd., to všechno je v pořádku. Ale tady se koncept nepovedl, přestože je to zakoupená licence. Nepůsobí to věrohodně a vlastně je mně to líto, protože si říkám, jestli má zrovna on (navíc po deseti letech velice úspěšnýho pořadu) zapotřebí. No nevím, zatím byly natočený 4 díly, co jsem se dočetl, otázkou je, jestli to vůbec bude pokračovat. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama