Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

Olík 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Pohlreich v X rozhovorech, proč nepokračoval úspěšný formát Ano, šéfe!: „Už se cítím unavený – přestává to mít smysl – a bla bla bla a bla bla bla“. Takže se převléknu za Rakosníčka, kolem mne bude tancovat televizní štáb a všichni se budeme tvářit, že nikdo neví, že jsem to já. Chápu, že původní pořad už přestával pozbývat na platnosti a sledovanost klesala. Chápu, že náš nejznámější šéfkuchař léty spadl do závislosti na televizní obrazovce. Ale tohle je hodně špatné ochotnické divadlo a já si raději dám „kluka s kamením nebo řetízek z druhého hrníčku“. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Podobný pořad už několik let sleduji na polské televizi TVN - Kuchenne Rewolucje, kde Magda Gessler přijede do restaurace, zhodnotí jídlo. Když je hnusné, křičí a házi talířem. Pak jde zkontrolovat čistotu a vždycky řve, ale tak, že se zaměstnanci rozbrečí. Pohlreich pustil zaměstnancům špínu na videu a ti se smáli. Magda v PL je naučí vařit, přestaví jim restauraci, pozve bandu lidí na degustaci, ale hlavně, zhruba za měsíc se v restauraci opět objeví a všechny jídla jim zhodnotí. Na konci řekne, zda restauraci doporučuje, či nikoliv. A to je to největší napětí! V Superšéfu, si sekundové hodnocení natočili sami majitelé a ke všemu, se to objevilo jen jako součást titulků na konci. Prostě je to ODVAR a NUDA! ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na návrt šéfa v roli, která ho proslavila a která mu nejvíc sedí. Bohužel po atmosféře Ano, šéfe! zde není ani památka, nový koncept je více gastronomicky profesionální, divácky však méně přitažlivý, zrychlené tempo prakticky všeho mi vůbec nesedlo a chyběly mi i legendární hlášky a humor. Vlastně by se dalo i říct, že nový koncept je nudnější, neosobní a na oko až moc umělý. Velké zklamání. 5/10. ()

PaulCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Koncept o ničem, Mádle, který točí jen samé extrémní srance prostě nemá schopnost dát dohromady cokoliv kloudného. Že se Pohlreich pod vidinou peněz nechává do něčeho takového uvrtat je zoufalost, navíc po posledních sériích Ano Šéfe kde to šlo kompletně do háje. Nakonec ještě Pohlreichovo kolečko médii kde říkal jak je tenhle děs super, jak nikdo z hospody nevěděl, že se to natáčí a jak ho to hrozně bavilo.. jo jasně :) ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Zdéňa je prostě gastronomický polobůh. Ale ten formát co to jako je? 24 hodin, půlené obrazovky alá kefír Sutherland. To frčelo v době, kdy dvojčata ještě stály. Jak já bych chtěl staré dobré Ano Šéfe. Ale za ty hlášky to stojí: visí to jako šourek nemocného bernardýna, kydáš to tam jak v lékárně :D ach jo prostě klasika. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama