Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

No nevim, jako nový koncept mi to moc nepřijde, spíš jen zrychlený a fejkový k tomu. Dobře, že se v hospodě pohybují kamery kvůli natočení interiéru pro plánovanou rekonstrukci, no dejme tomu. Ale že se jich tam najednou motá několik a hlavně neustále přicmrndávají u jednoho stolu, ty vole to fakt není nenápadný a nikdo si asi neříká, né tady nic netočí. Celkově mi u těch hospod chybí něco jako byl dřív zátěžový test a vyhodnocení. Celý koncept působí, že si vyhlídneme šajze hospodu, uděláme hogo fogo pro lidi a majitel ji dostane kompletně zrekonstruovanou. Zajímalo by mě zákulisí této přestavby (proč, za kolik, co z toho kdo má), neříkejte mi že si prima hraje na dobroděje zdarma. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento formát silně připomíná pořad Jak se staví sen. Není mi jasné, proč je tam ten časový limit 24 hodin. Klidně to mohlo mít alespoň týden, protože naučit personál, který nikdy nebyl v Itálii, vařit italskou kuchyni se nedá stihnout za jeden den. Je zřejmé, že s vedoucím muselo být natáčení předem domluvené, tak proč ta maškaráda. Nejvíc mi na Pohlreichových kuchyňských exkurzích vadí ta špína v restauračních kuchyních. Pokud by to ukázal v televizi a nechal tak, už by mě tam nikdy nikdo jako hosta nedostal. Pracovala jsem v hotelové škole a v naší školní kuchyni by se po směně jak se říká dalo jíst i ze země, tak je to tam nablýskané. Dokonce i strávníci, kteří si berou jídlo sebou domů, musejí mít vzorně čisté ešusy. Je dobře, že takové pořady vznikají, ale není třeba obelhávat diváky falešnou show. ()

Reklama

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

První díl, prvních deset minut a mám hotový obrázek. Dopředu avizovaná reality show v podání Zdeňka kde bude poznávat podnik v převlečení a nicnetušící personál znenadání překvapí svým odhalením se nekoná. Profesionální záběry z několika kamer a různých kamer, střihy z kuchyně, "skrytá kamera" u stropu toho důkazem. Show tohoto typu v žádném dalším dílu nečekám, zůstává jen zájem o případné zlepšení podniku. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na návrt šéfa v roli, která ho proslavila a která mu nejvíc sedí. Bohužel po atmosféře Ano, šéfe! zde není ani památka, nový koncept je více gastronomicky profesionální, divácky však méně přitažlivý, zrychlené tempo prakticky všeho mi vůbec nesedlo a chyběly mi i legendární hlášky a humor. Vlastně by se dalo i říct, že nový koncept je nudnější, neosobní a na oko až moc umělý. Velké zklamání. 5/10. ()

PhoenixSwan 

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit to, že Zdéňa vaří všechny své pořady z menu Gordona Ramsayho, protože to už víme zhruba 11 let, kdy začala televize dávat Ano, šéfe! Budu hodnotit pořad po dvou dílech, které jsou zatím venku. A ano, po prvním pořadu je to vodový vývar. Jak už tu bylo několikrát zmiňováno, trošku mi nesedí ta hra na "inkognito" vzhledem k přítomným kamerám a stejně tak někteří nedokáží dosti předstírat ten "wow" moment překvapení, kdy se Zdéňa "ukáže na place". Hlavně ta snaha hrát si na americkou šou mi trošku křivilo hubu. Je to zhruba takový pocit jako, když si chcete dát hamburger a dostanete sekanou v housce z Globusu. Každopádně dám u mě pořadu ještě šanci. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama