Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

PaulCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Koncept o ničem, Mádle, který točí jen samé extrémní srance prostě nemá schopnost dát dohromady cokoliv kloudného. Že se Pohlreich pod vidinou peněz nechává do něčeho takového uvrtat je zoufalost, navíc po posledních sériích Ano Šéfe kde to šlo kompletně do háje. Nakonec ještě Pohlreichovo kolečko médii kde říkal jak je tenhle děs super, jak nikdo z hospody nevěděl, že se to natáčí a jak ho to hrozně bavilo.. jo jasně :) ()

Razzor_82 odpad!

všechny recenze uživatele

Pohlreich se zaprodal peklu! Neskutečně naivní až bizardní odpad! Převleču se za bábu a jdeme s rodinkou na jídlo, nikdo nic nepozná ikdyž všechen personál čumí do kamer. Afektovaně přehrávané až komické. Pak vám to tady během 24.hodin nakopnu na miČelinskou hvědu..to budete koukat! Kdo tomuhle uvěří? Tady by bylo lepší se z pekla už nevracet. 0/10 ()

Reklama

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Dala jsem po prvním dílu 2*, ale nalijme si čistého vína, ono to je spíš na 1*. Reklama kam se podíváš, v jednom díle se mluví o úvěru od KB,v dalším o mobilní aplikaci od KB... Zaprodanost totál, s původními díly to nemá nic společného, za 24 hodin nestihne téměř nic, uvaří se pár jídel na ukázku, předělají hospodu, majitel nemusí ani hnout brvou, jen pasivně čumí a kejve, v chrudimském díle jsem měla navíc pocit, že ani nemá snahu něco zlepšit, že si myslí, že je vše v pořádku tak jak je, kromě výdělku. Celé mi to připomíná Jak se staví sen, jen v hospodě a ne v bytovce... Hosté u stolu komparz, nevím jak je jinak možné, ze byli před pár týdny účastníky Prostřena... A to že se Pohlreich nevrací na místo činu taky hodně chybí. Za mě zklamání. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zdendu mám rád, vždycky jsem jeho pořady a díly Ano, šéfe! sledoval a bavilo mě to. Je člověk na svým místě, umí vařit, umí zajistit komplet chod restaruace atd., to všechno je v pořádku. Ale tady se koncept nepovedl, přestože je to zakoupená licence. Nepůsobí to věrohodně a vlastně je mně to líto, protože si říkám, jestli má zrovna on (navíc po deseti letech velice úspěšnýho pořadu) zapotřebí. No nevím, zatím byly natočený 4 díly, co jsem se dočetl, otázkou je, jestli to vůbec bude pokračovat. ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

Vše předem připravené a ani náhodou ne za 24 hodin. O té "skryté" identitě - výsměch jak svině. Přijde banda dělňasů do restaurace, kolem nich štáb a dvě kamery - to je stejnej levl utajení, jak jít na bar micva v převelečení za Hitlera. A ješte je ta komedie prokládaná záběry z kuchyně - opět jakože na tajňačku. Ale co čekat od pořadu, s takovýmhle názvem, který navíc vykradli z Ramba. Prostě další sračka z produkce TV Prima. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama