Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

gumbo 

všechny recenze uživatele

Tak česká verze Ramsayho "nové" show. Tam jde vlastně o zkrácení Kitchen Nightmares, ve které se i dříve dělali rekonstrukce interiérů. To je u nás v rámci formátu Ano šéfe novinka. Bohužel je to už vyčerpaný formát, jelikož jsme za ty roky už všechno co může kuchyň nabídnout viděli a v tom časovém presu navíc nemá Zdeněk čas vyperlit moc hlášek. Klasická reality, která neurazí ani nenadchne. 40% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ano, šéfe! je sice o stupeň lepší, ale s tímhle nemám problém, vždyť je to přece téměř to samé, jen rychlejší a s vražedným tempem. Pohlreich to nejen táhne, ale navíc je prostě zas neskutečně dobrej. Líbí se mi to, rozhodně jde o zajímavý koncept, a jak je vidět, tak rozhodně není nemožný. Nehodlám tady řešit, jestli je to nahrané, nebo ne, každopádně zahrané je to dobře a Pohlreich si ty převleky prostě užívá, stejně jako zbytek pořadu. A já si to užívám s ním a těším se na další díly. Konečně další pořad, na který se dá dívat. 75% po prvním dílu. ()

Reklama

Phantasma 

všechny recenze uživatele

Do jaké míry je vše nahrané a domluvené nevím, ale když pominu to divadlo v úvodu, tak je to důstojné pokračování Ano, šéfe. Stejní lidé děají stejné chyby a působí to stejně zoufale zpočátku. Zdenda je sympaťák, mám ho rád a jsem rád za jeho návrat před kamery - byť jen na 4 díly, ale tohle nijak nezklamalo. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Legendární Ano šéfe! se vyčerpalo včetně svého moderátora, kterého už unavovalo řešit několik dní v týdnu jednu zoufalou restauraci a pak se do ní vracet, ale přesto ho samotné zachraňování podniků bavilo, tak vznikl pořad Superšéf, který celou akci pro Zdendu zminimalizuje na 24 hodin a zbytek zařídí podpůrný tým od designerů, marketérů, dalších dvou šéfkuchařů a dělnickou rotu plus jeden kamion jako pojizdná kuchyně. Je to dražší, svižnější, modernější a já se dokázal pobavit, ale člověk musí přivřít oko nad komedií, že se Zděněk převléká inkognito a všichni se tváří, že je to přepadovka se skrytými kamerami ikdyž tam běhají kameramani ,a všichni mají mikroporty a jako zázrakem mají zaměstnanci uprostřed směny čas příštích 24 hodin se náhodně věnovat záchraně restaurace. Když člověk potlačí logiku, tak se mu dostane solidní show, která čtyři díly snese, nejlepší byl E01, ale E04 už byla opakující se věc s bandou zoufalců. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento formát silně připomíná pořad Jak se staví sen. Není mi jasné, proč je tam ten časový limit 24 hodin. Klidně to mohlo mít alespoň týden, protože naučit personál, který nikdy nebyl v Itálii, vařit italskou kuchyni se nedá stihnout za jeden den. Je zřejmé, že s vedoucím muselo být natáčení předem domluvené, tak proč ta maškaráda. Nejvíc mi na Pohlreichových kuchyňských exkurzích vadí ta špína v restauračních kuchyních. Pokud by to ukázal v televizi a nechal tak, už by mě tam nikdy nikdo jako hosta nedostal. Pracovala jsem v hotelové škole a v naší školní kuchyni by se po směně jak se říká dalo jíst i ze země, tak je to tam nablýskané. Dokonce i strávníci, kteří si berou jídlo sebou domů, musejí mít vzorně čisté ešusy. Je dobře, že takové pořady vznikají, ale není třeba obelhávat diváky falešnou show. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama