Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

svadlenaX odpad!

všechny recenze uživatele

To myslíte vážně? Jak může v PĚVECKÉ soutěži sedět Mareš s Pagáčovou, kteří neumějí zpívat? Paradox je ten, že zrovna oni dva jsou na soutěžící nejvíc zlí a povrchní. Speciálně pak Pagáčová. Dál - jak může hodnotit zpěv Bagárová, která je naprosto podprůměrná zpěvačka s nulovým rozsahem a vyklepaným hlasem, a která při Shallow raději předstírá, že nezná text, protože to jednoduše nezazpívá (hlavně že si tam všichni děsně točili selfie aby byli IN, takže si text mohla vygooglit)? Klesl u mě i Habera, který se snížil k tomu, aby dělal v této řadě porotce. Zlaté časy, kdy to ještě bylo o zpěvu a v porotě seděli skladatelé, textaři, učitelé nebo zkušení zpěváci s letitou praxí. Další věc: ty jejich rádoby domácí či selfie videa jsou s těmi rámečky (přidanými v postprodukci, protože normálně tohle kamera nepřidává) vtipná - dole v levém roku je 1080p/60fps ale kvalita videa je naprosto otřesná. Když už něco fejkujete, dělejte to alespoň pořádně. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Nejoplzlejší i nejnudnější "porota" historie, kde už se z čirého šílenství vyměňují moderátoři jako panMareš do rolí ušlechtilé P. s názory/neoslovil jste mě/ apod=banda zbytečných a otravných rádoby umělců vč.napěchované mega/star/ Bagárové+té bollywoodské Pagáčové s vyhráblým jakýmsi Čekovským,jenž naopak neosloví Vás je fakticky terno,před kterým by se nerozezpíval áni náš slavný Kája,navíc podpořené tím protějškem stejně neschopných "zpěváků světové úrovně",po kterých neštěkne za pár týdnů ani zaběhlý pes!Opravdu nechápu Haberiňa, že mu neustále stojí za ztrapňování si jenom docházet a míti vůbec výroky k těmhle (většinou) naprosto nes t oudným imbecilům v prachbídném tý(ea)mu...jen popravdě znalý expert odmítne dávno odepsané emoční formáty, obdobné tomuto. Inu co,možná třeba ročník 2028 přivane svěží změnu. ()

Reklama

dogma97 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, s chlastem v ruce a nejlépe se stejně uvolněnými společníky by se ty dvě hodiny daly přežít - pokud by se ovšem tento formát obešel bez aranžovaných scének "budí mě TV štáb a jsem nahá", nepokrytá kalkulace se "zamilovaným párem" a nesnesitelně slizského Mareše, který komentuje výhradně fyzický vzhled zpěvaček a jejich interakce s mužskými kolegy. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už je to tu zase! Opäť sa hľadá superstar. Tento krát ju má objaviť tupohlavá porota v zložení: socialistický pop rocker Paľo Habera, šalený východniar Marián Čekovský, vyšumelý český moderátor Leoš Mareš a akési dve hlupane, o ktorých som v živote nepočul. Mimochodom jedna z nich je cigánka, aby to bolo trendové a korektné. Ja im na to serem! Prdím na ich debilnú "SuperStar 2020". Fakt nemám chuť čumieť na bandu hlúpučkých somárov, čo si myslia, že z nich budú spevácke hviezdy. Je to opozerané, je to nudné, je to odpad! ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

SuperStar našla nové dno. V porotě sedí převážně nezpěváci (když Habera zpíval Shallow, propadal jsem se hanbou) a k nim navíc jeden rádoby komik, který umí jen špatně recitovat, ale hodnotí lidi nejpřísněji. Zcela nejnesitelnější je ale Patricie, která se zcela očividně postiženým lidem nepokrytě směje, hází znechucené pohledy, když někdo neodpovídá jejím módním požadavkům a která by si zasloužila pořádně profackovat, aby se probrala. Je to typ holky, která ve škole šikanovala slabší a očividně z toho nikdy nevyrostla. Z lidí jako je ona je mi fyzicky zle. K tomu přidejte rasistické a homofobní komentáře porotců a je vymalováno. Takhle fakt ne. V roce 2020 očekávám od televizní zábavy vyšší úroveň. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Závěrečný finálový díl soutěže Superstar sledovalo v průměru víc než milion diváků starších 15 let. Byl to nejlepší výsledek nedělního večera. (TheSlezy)
  • Leoš Mareš dostal za roli porotoce honorář 200 000 eur (5 milionů korun). (ČSFD)
  • Poprvé v historii této pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedlo za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu. (TheSlezy)

Reklama

Reklama